F X-Men Day αύριο από όλους τους συνεργάτες του FilmBoy! - FilmBoy X-Men Day αύριο από όλους τους συνεργάτες του FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    X-Men Day αύριο από όλους τους συνεργάτες του FilmBoy!

    Αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου θα καταλάβετε για άλλη μια φορά (υπάρχει κάποιος που δεν το ξέρει ήδη;)  ότι το FilmBoy είναι το πιο ενημερωμένο και το πιο fun ελληνικό movie blog.

    Αύριο λοιπόν, όλοι οι συνεργάτες του FilmBoy υπό την καθοδήγηση του μετρ του είδους Bustart, θα γράφουν θέματα σχετικά με το X-Men - κόμικ, ταινίες, βιβλία, αφιερώματα - με ευκαιρία της ελληνικής πρεμιέρας του X-Men: First Class την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου.

    Την X-MEN DAY τη δουλεύουμε μέρες τώρα για να υπάρχει ένα αποτέλεσμα άρτιο και διασκεδαστικό και συνεργάζονται όλοι οι ενεργοί συνεργάτες του FilmBoy, οπότε καταλαβαίνετε τί θα δείτε.

    Αν ευχαριστηθήκατε κάποιες από τις θεματικές ημέρες του FilmBoy ( Horror Day, Comedy Day κλπ), να είστε σίγουροι ότι στην X-Men Day θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.

    Ως πιστοί αναγνώστες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκέπτεστε το FilmBoy αύριο συχνά και ίσως να το κάνατε γνωστό στα facebook-ια και στα Twiter σας.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: X-Men Day αύριο από όλους τους συνεργάτες του FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top