F Σπιντάτο trailer του The Girl With The Dragon Tattoo του David Fincher - FilmBoy Σπιντάτο trailer του The Girl With The Dragon Tattoo του David Fincher - FilmBoy
  • Latest News

    Σπιντάτο trailer του The Girl With The Dragon Tattoo του David Fincher

    Κοιτάχτε κάτι κολπάκια που μας κάνει η Sony.

    Πριν λίγες ημέρες διέρρευσε ένα Ακατάλληλο trailer του The Girl With The Dragon Tattoo του David Fincher από κάμερα σε προβολή, αλλά μετά από κανα δυο μέρες αποσύρθηκε από το YouTube λόγω αντίδρασης του studio.

    Κι ενώ περιμέναμε την άμεση επίσημη κυκλοφορία του trailer από τη Sony στο ιντερνέτι - ενός trailer που επίσημα προβλήθηκε στις αίθουσες - εκείνη έβγαλε με καθυστέρηση ένα κατάλληλο trailer που ...πραγματικά δεν βλέπεται.

    Το trailer είναι ένα μοντάζ δεκάδων στιγμών από το φιλμ διάρκειας ενός (!) δευτερολέπτου το καθένα, ένα μοντάζ που θα μπορούσατε να κάνετε κι εσείς από το σπίτι ...άσε που σε πιάνει πονοκέφαλος τελικά μέχρι να τελειώσει.

    Πάρτε δραμαμίνες και ρίξτε μια ματιά στο 1ο trailer της Αμερικάνικης έκδοσης του διεθνούς best seller με τον Daniel Craig και τη Rooney Mara αλλά και τους ήχους από Led Zeppelin.

    Δε ρωτάω καν πώς σας φαίνεται...





    Girl With The Dragon Tattoo trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σπιντάτο trailer του The Girl With The Dragon Tattoo του David Fincher Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top