F Jodie Foster, Matt Damon και Alice Braga στο νέο sci fi του σκηνοθέτη του District 9 - FilmBoy Jodie Foster, Matt Damon και Alice Braga στο νέο sci fi του σκηνοθέτη του District 9 - FilmBoy
  • Latest News

    Jodie Foster, Matt Damon και Alice Braga στο νέο sci fi του σκηνοθέτη του District 9

    Τα νέα για το Elysium, τη 2η ταινία του σκηνοθέτη του District 9, Neil Blomkamp βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

    Τα λίγα πράγματα που γνωρίζουμε ως τώρα είναι ότι πρόκειται για ένα sci fi φιλμ με κοινωνικοπολιτικά μηνύματα, ότι εξελίσσεται 150 χρόνια μπροστά στο μέλλον και ότι η Jodie Foster υποδύεται την αρχηγό σε ένα πλανήτη εξωγήινων και ο Matt Damon έναν πρώην κατάδικο!

    Η τελευταία προσθήκη στο cast είναι η Alice Braga του The Rite και μαζί με τους Sharlto Copley, Wagner Moura και William Fichtner  συμπληρώνουν ένα ενδιαφέρον cast.

    Μια συνέντευξη με τον παραγωγό της ταινίας Simon Kinberg στο περιθώριο της προώθησης του X-Men: First Class στο οποίο είναι επίσης ο παραγωγός, ...




    ...δε βοήθησε τη κατάσταση καθώς δεν είπε σχεδόν τίποτα που να αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερο.




    'Δε μπορώ να σας πω για το περιεχόμενο της ταινίας, ααλλά να ξέρετε ότι είναι ...εντελώς διαφορετική ταινία από αυτές που έχετε δει μέχρι τώρα.
    Δεν είναι απαραίτητα ένα alien movie.

    Ο Neil έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά με το District 9, το οποίο είναι ίσως το καλύτερο ντεμπούτο σκηνοθέτη, και ελπίζω στο Elysium να τα καταφέρει εξίσου καλά.

    Ήταν πολύ μικρός όταν το έκανε, 26 ή 27, και τώρα είναι μόλις 31 χρονών, αλλά έχει μάθει πολλά ως κινηματογραφιστής, έχει εξελιχθεί.

    O Neil είναι επίσης εξαιρετικός σεναριογράφος και δεν φοβάται τίποτα.

    Στυλιστικά και οπτικά, το Alysium θα είναι διαφορετικό από το District 9.'

    Καλά είναι όλα αυτά αλλά η δουλειά των παραγωγών είναι και αυτή, να λένε τα καλύτερα για τις μελλοντικές τους επενδύσεις.

    Πάντως, χάρη στο πολύ καλό District 9 και το καλό cast, είμαι πολύ κοντά στο να τον πιστέψω. 


    Πάντως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά καθώς το Elysium βγαίνει το Μάρτη του 2013.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jodie Foster, Matt Damon και Alice Braga στο νέο sci fi του σκηνοθέτη του District 9 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top