F Νέο trailer με αναβολικά για το Captain America: The First Avenger - FilmBoy Νέο trailer με αναβολικά για το Captain America: The First Avenger - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer με αναβολικά για το Captain America: The First Avenger

    Ο Captain America είναι ψεύτης – δεν είναι '...Just some kid from Brooklyn' όπως λέει ο ίδιος στο νέο ολοκαίνουργιο trailer που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα δίκτυα.

    Εντάξει, ξεκίνησε ως τέτοιος, μέχρι που ο Stanley Tucci τον έβαλε σε ένα ατσάλινο κουτί και τον γέμισε με φάρμακα (όπως φέρεται να έκανε και ο Μπουρούσης, αλλά αυτός δεν είναι superhero).

    Δεν είμαι γνώστης του συγκεκριμένου comic για να μπορώ να σας πω για τη γνησιότητα της ιστορίας (είμαι σίγουρος ότι θα με διαφωτίσετε εσείς και τα τζιμάνια του FilmBoy), αλλά νομίζω παραείναι απλουστευμένη η εκδοχή που παρουσιάζεται στο φιλμ για το πως ο Steve Rogers (Chris Evans) έγινε ο Captain America.

    Κανένας super ήρωας δεν έγινε super ήρωας με ...αναβολικά τόσο εξώφθαλμα (με ένεση).
    Τουλάχιστον, κανένας συμπαθής super ήρωας.

    Πάντως το νέο trailer είναι καλό, καλύτερο από το πρώτο.

    Η ελληνική διανομή πάντως δε φαίνεται να συμπαθεί τους κομικάδες καθώς το Captain America: The First Avenger κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 22 Ιουλίου αλλά η UIP θα το φέρει την 1η Σεπτέμβρη στην Ελλάδα.

    Όπως συνέβη και με το Green Lantern





    Captain America: The First Avenger trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer με αναβολικά για το Captain America: The First Avenger Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top