F Χαζοχαρούμενο trailer της κωμωδίας Bucky Larson: Born To Be A Star - FilmBoy Χαζοχαρούμενο trailer της κωμωδίας Bucky Larson: Born To Be A Star - FilmBoy
  • Latest News

    Χαζοχαρούμενο trailer της κωμωδίας Bucky Larson: Born To Be A Star

    Τον Nick Swardson δε θα τον ξέρετε όπως δεν τον ήξερα ούτε εγώ, αν και όλοι θα τον έχουμε πετύχει σε μικρά ρολάκια καθυστερημένου σε κωμωδίες όπως το You Don't Mess With the Zohan και πιο πρόσφατα το Just Go With It.

    Στην καινούργια κωμωδία της Columbia Pictures, Bucky Larson: Born to Be a Star, σε σκηνοθεσία Tom Brady και σενάριο μεταξύ άλλων και του Adam Sandler, ο Swardson παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο, πρώτη φορά μπροστά σε γνωστό και διάσημο cast.

    Christina Ricci, Don Johnson και Stephen Dorff παίζουν δίπλα στον Nick Swardson ο οποίος είναι ένας χαζοχαρούμενος επαρχιώτης βοηθός σε μπακάλικο όταν εντελώς τυχαία ανακαλύπτει ότι οι συντηρητικοί γονείς του ήταν στα νιάτα τους πορνοστάρ.

    Οπλισμένος με αυτοπεποίθηση και με την πίστη ότι έχει βρει το πεπρομένο του, ο Bucky πηγαίνει στο Los Angeles για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του.

    Η ταινία βγαίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.
    Σας ενδιαφέρει;



    Bucky Larson Born to Be a Star trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χαζοχαρούμενο trailer της κωμωδίας Bucky Larson: Born To Be A Star Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top