F Ο Θανάσης Βέγγος δεν πέθανε - FilmBoy Ο Θανάσης Βέγγος δεν πέθανε - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Θανάσης Βέγγος δεν πέθανε

    Το FilmBoy δε θα κάνει κανένα αφιέρωμα στο Θανάση Βέγγο για τον απλούστατο λόγο ότι, αντίθετα με ότι σας λένε, ο Θανάσης Βέγγος δεν πέθανε.

    Πεθαίνει κάτι όταν το ξεχνάς και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα ξεχάσει αυτόν τον τεράστιο ηθοποιό και υπέροχο άνθρωπο.

    Όταν έφυγε από αυτή τη ζωή ο Σωτήρης Μουστάκας έκλαψα σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε επειδή αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να ταξιδέψουν για αλλού, για το λόγο ότι πάντα θα είναι μέσα στα σπίτια μας και στη καρδιά μας.

    Ο Θανάσης Βέγγος άφησε μια τεράστια κληρονομιά σε όλους μας – αλήθεια, πόσο υπέροχο είναι να ζεις μια ολοκληρωμένη ζωή γνωρίζοντας ότι το έργο σου θα προσφέρει το γέλιο στους συνανθρώπους σου, για πάντα!

    Ένας άλλος λόγος που δε θα δείτε κάποιο αφιέρωμα στο FilmBoy είναι ότι είμαι ανίκανος να γράψω κείμενα για δικούς μου ανθρώπους.

    Μαζί με τον Χρόνη Εξαρχάκο και τον Σωτήρη Μουστάκα, ο Θανάσης Βέγγος θα είναι ένας από αυτούς που θα ψάξω να βρω όταν με το καλό πάω εκεί πάνω.

    Ένα video μόνο με κάποιες σκηνές από ταινίες του, δειτε το στη συνέχεια.

    Κύριε Θανάση, τα λέμε.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Θανάσης Βέγγος δεν πέθανε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top