F Horror Trailer Park: Episode 14 - FilmBoy Horror Trailer Park: Episode 14 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: Episode 14

    Στα επεισόδια του ανανεωμένου Horror Trailer Park βλέπουμε μαζί επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.

    Το FilmBoy προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε ταινίες.
    (...και πού να δείτε τι ετοιμάζουμε από το καλοκαίρι!).


    Στο 14ο επεισόδιο θα δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες trailer από το ιατρικό The Frankenstein Syndrome, το τηλεοπτικό The Feed, το παγωμένο Killer God και το καθιερωμένο Ασιάτικο b-gore Ghost: The Cinderella.  

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!





    The Frankenstein Syndrome

    Μια μοντέρνα ματιά στο μύθο της Mary Shelly θέλει να δώσει το νέο indie horror του Sean Tretta που έχει τίτλο The Frankenstein Syndrome και θα κυκλοφορήσει σε DVD τον Ιούλιο.

    Μια νεαρή ερευνήτρια (Tiffany Shepis, η οποία είναι για τα DVD ό,τι η Jennifer Aniston για τις κομεντί) είναι μέλος μιας μυστικής ομάδας επιστημόνων που προσπαθούν να αναπτύξουν μια τεχνική καθολικής  επούλωσης τραυμάτων με βάση τα βλαστικά κύτταρα.

    Τελικά θα προχωρήσουν πιο πέρα, αφού ο ορός τους επαναφέρει στη ζωή τους νεκρούς, με άσχημα αποτελέσματα.

    Το φιλμ έχει παρελάσει από πάμπολλα τρόμο-φεστιβάλ κι έχει πάρει και κάνα δυο βραβεία.







    The Feed

    Έχει αρχίσει να ξεφτίζει λίγο το θέμα με τις κάμερες ή μου φαίνεται;

    Ένα νέο ανεξάρτητο horror με τίτλο The Feed ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και η αντιγραφές είναι ξεκάθαρες - ειδικά η τελευταία σκηνή, πείτε μου τι σας θυμίζει;

    Μια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά που λέγεται 'Ghosts Chasers' κλείνει τα 4 χρόνια επιτυχίας κι ετοιμάζεται να το γιορτάσει με ένα live επεισόδιο μέσα από το παλιό κι εγκαταλελειμμένο θέατρο Brenway Movie Theater.

    Όπως καταλαβαίνετε, το θέατρο είναι ολοζώντανο και αντί να σπάσουν τα νούμερα θεαματικότητας, το συνεργείο προσπαθεί να επιβιώσει.








    Killer God

    Το Killer God είναι ακόμα στο μοντάζ, έτσι το πρώτο trailer που βγήκε αποκλειστικά στο Twitch δεν είναι το κανονικό.

    Επίσης, το Killer God είναι ένα ιδιαίτερο horror από τον Καναδά και καθόλου όμοιο με ότι έχουμε συνηθίσει.

    Αυτά τα λέω γιατί ίσως κάποιοι παραξενευτούν από το ρυθμό του trailer, από τις απότομα κομμένες σκηνές και από το ότι δεν πολυκαταλαβαίνεις τι γίνεται στη ταινία.

    Σκηνοθέτης είναι ο Stasch Radwanski και πιθανότατα είναι πολύ φίλος με τους Καναδούς του Twitchfilm, αλλιώς δεν εξηγείται πως τους έδωσε ένα trailer πριν ολοκληρωθεί το μοντάζ της ταινίας και μάλιστα, τόσο ακατανόητο.

    Αλλά εγώ δεν είπα ότι είναι και κακό, ε;








    Ghost: The Cinderella

    Τους τελευταίους μήνες θα έχετε παρατηρήσει την άνοδο που έχουν τα b-movie horror από τη Μαλαισία, την Ινδονησία και τη Ταϊλάνδη (...αποκλείεται, εκτός αν παρακολουθείτε το FilmBoy).

    Όπερ σημαίνει όμορφες Ασιάτισσες σε διάφορα επίπεδα γύμνιας, τόνους αίματος και πολύ ...μα πολύ gore!

    Στη περίπτωση του Ghost: The Cinderella και περίεργους τίτλους!

    Βγαίνει στις αίθουσες της Ταϊλάνδης τον Απρίλιο και ασχολείται με μια hot starlet ονόματι Rashane που καυγαδίζει με μέλη του σετ της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.

    Ένα ατύχημα θα την οδηγήσει στο θάνατο, αλλά ο τρόμος δε θα τελειώσει εκεί αφού θα σηκωθεί από τον τάφο της και θα εκδικηθεί.

    Ξεχάστε το στόρι, όλα τα λεφτά είναι οι σκηνές ...

    Θυμηθείτε το, σε λίγο καιρό θα ασχολούμαστε φανατικά με το Ταϊλανδέζο horror.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: Episode 14 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top