F Η Marvel ετοιμάζεται να φέρει τους Inhumans στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy Η Marvel ετοιμάζεται να φέρει τους Inhumans στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Η Marvel ετοιμάζεται να φέρει τους Inhumans στη μεγάλη οθόνη

    Γράφει ο Bustart.

    Η Marvel ετοιμάζεται να μας δώσει κατά σειρά, ξεκινώντας από τον προσεχή Μάιο, μερικές (δηλαδή το ελπίζουμε) δυνατές ταινίες: Thor, Captain America (Ιούλιος 2011), The Avengers (Μάιος 2012) και Iron Man 3 (Μάιος 2013).

    Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχουν άλλες επίσημες ανακοινώσεις για τα μελλοντικά της σχέδια, οπότε είναι λογικό όσο περνάει ο καιρός, να βγαίνουν στο Internet διάφορες φήμες για ενδεχόμενα project που έχει στα σκαριά το μεγάλο studio.
     
    Κατά καιρούς έχουμε ακούσει ή καλύτερα διαβάσει για την πιθανότητα να δούμε τον Ant-Man (υπήρξε πάντως μια κινητικότητα τελευταία) ή τον Doctor Strange (αν ξεκαθαρίσουν ...




    ...πρώτα βέβαια αν θα είναι live-action ή animation) στον κινηματόγραφο.

    Ακόμα και για καινούργια ταινία (ή σειρά;) με τον Punisher έχει γραφτεί, ενώ δε πρέπει να ξεχνάμε φυσικά και τις πιθανές μεταφορές των Luke Cage, Moon Khight και αρκετών άλλων χαρακτήρων, που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα.

    Ένας τίτλος πάντως που σίγουρα δεν είχε «παίξει» μέχρι τώρα είναι αυτός των Inhumans.
    Και πώς να παίξει δηλαδή, όταν είναι άγνωστος στους περισσότερους από εμάς!

    Οι Inhumans, που δημιουργήθηκαν από τον Stan Lee και Jack Kirby το 1965, είναι φυσικά μέρος του Marvel Universe, αν και η εκδοτική τους ιστορία είναι ιδιαιτέρα μικρή.  


    Πρόκειται για μια μίξη sci-fi/fantasy ιστορία σχετικά με μια φυλή υπέρ-όντων που δημιουργήθηκε από τους εξωγήινους Kree, χιλιάδες χρόνια πριν, κάνοντας πειράματα στους πρωτόγονους τότε ανθρώπους.

    Οι Inhumans κυβερνούνται από μια βασιλική οικογένεια με επικεφαλής τον Black Bolt.

    Η ομάδα τους έχει στις τάξεις της αρκετά «περίεργα» μέλη ανάμεσα τους και ένα τεράστιο μεταλλαγμένο σκύλο που ακούει στο όνομα Lockjaw (αν και θα προτιμούσα το Lockjack!).

    Ο τόπος διαμονής τους, η πόλη Attilan, έχει αλλάξει αρκετές φορές τοποθεσία μέσα στο σύμπαν της Marvel.
     

    Η τωρινή τοποθεσία της είναι στο πλανήτη Hala (μη με ρωτάται που βρίσκεται), ενώ η πιο συνηθισμένη της τοποθεσία ήταν στην περίφημη “Blue Area of the Moon”.
    Κάπου στο φεγγάρι δηλαδή! 


    Προς το παρόν το μόνο που έχει γίνει γνωστό από πλευράς Marvel, είναι ότι έχει αναθέσει το σενάριο, χωρίς όμως να αναφερθούν ονόματα.
    Μόνο μια πρώτη σύνοψη της ιστορίας έχει κυκλοφορήσει, που είναι κάπως έτσι:

    Εξωγήινοι στέλνονται στη Γη για να προετοιμάσουν το έδαφος και καποια στιγμή να καλέσουν ολόκληρη τη φυλή τους για να μετοικήσουν στον πλανήτη μας.

    Τελικά, θα αφομοιωθούν πλήρως εδώ και δεν θέλουν να προκαλέσουν πόλεμο.

    Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε τους Inhumans στον κινηματογράφο;
    Σίγουρα περισσότερες από όλες τις παραπάνω φήμες που ανέφερα.
     

    Πολλά θα εξαρτηθούν από την επιτυχία που θα έχει το Thor, καθώς πρόκειται για τη 1η ταινία της Marvel που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα φέρνοντας πιο πολύ σε fantasy, υπάρχει μια μικρή ένδειξη που δείχνει ότι ίσως η Marvel το έχει από καιρό στα σχέδια της και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

    Η πιθανότητα λοιπόν (που είναι όλο και πιο σίγουρη) να δούμε στους Avengers την εξωγήινη φυλή των Skrulls, οι οποίοι είναι οι αιώνιοι εχθροί των Kree, δημιουργών των Inhumans, δείχνει ότι ίσως η Marvel θέλει να προετοιμάσει το έδαφος.

    Πιθανόν με μια guest εμφάνιση κάποιου χαρακτήρα από τους Inhumans.

    Μέχρι πάντως να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, θα το αρχειοθετήσουμε (προς το παρόν) κάτω από τη μεγάλη «ταμπέλα» φήμες!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Marvel ετοιμάζεται να φέρει τους Inhumans στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top