F Η Chloe Moretz ξανά στα βαμπίρ με το Dark Shadows του Tim Burton - FilmBoy Η Chloe Moretz ξανά στα βαμπίρ με το Dark Shadows του Tim Burton - FilmBoy
  • Latest News

    Η Chloe Moretz ξανά στα βαμπίρ με το Dark Shadows του Tim Burton

    Η αξιαγάπητη Chloe Moretz δεν είναι άσχετη σε ότι αφορά τα βαμπίρ μετά το remake Let Me In, το οποίο κάποιοι λάτρεψαν και κάποιοι άλλοι μίσησαν, αλλά αυτή είναι η γοητεία του να έχεις μια γνώμη.

    Η μικρή λοιπόν (που προσωπικά μας γοήτευσε στο Kick-Ass) βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Tim Burton για να παίξει στο νέο του φιλμ Dark Shadows, μια μεταφορά της gothic μεταφυσικής σαπουνόπερας του ’60, η οποία ήταν για πολλά χρόνια διακαής πόθος του Burton και του Johnny Depp.

    Ένα βαμπίρ ηλικίας ενός αιώνα ψάχνει για αίμα για να επιβιώσει αλλά και για να βρει τη χαμένη του αγάπη, τη Josette, και στις πολλές περιπέτειες του βρίσκει φαντάσματα, λυκανθρώπους, ταξίδια στο μέλλον και άλλα αλλόκοτα πράγματα.

    Η Chloe Moretz θα παίξει ...




    ...την Carolyn, την κόρη της Elizabeth Collins Stoddard, της ιδιοκτήτριας ενός μοτέλ στο οποίο εκτυλίσσεται μέρος της ιστορίας, έναν χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Michelle Pfeiffer.

    Από το 2007 που ανακοινώθηκε η ταινία, ο Johnny Depp βρίσκεται στο cast ως ο βαμπίρ Barbabas Collins, η Eva Green ως μια μάγισσα που μένει παγιδευμένη σε σχέση μίσους/αγάπης με τον χαρακτήρα του Depp, ο Jackie Earle Harley (ο Freddy στο τελευταίο A Nightmare on Elm Street) ως ο υπηρέτης του βαμπίρ που τον ξεκλειδώνει από το φέρετρο και η νεαρή Bella Heathcote ως η κυβερνήτης της πολιτείας.

    Όπως είπα στην αρχή, η Michelle Pfeiffer παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ, μαζί με την Helena Bonham Carter (σιγά μην έλειπε από ταινία του Burton) που θα κάνει τη ψυχολόγο.

    Οι τελευταίες ειδήσεις λοιπόν, αναφέρουν ότι η Chloe Moretz θα μπει στο cast του Dark Shadows.

    Δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο αλλά ακούστε τι είπε η μικρή στο MTV πριν λίγες μέρες:

     
    Μόλις έκλεισα έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο χθες βράδυ ...ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
    Προσέξτε το, θα τρελαθείτε, εγώ πάντως τρελάθηκα ...είναι μεγάλο και έχει κάποιους πολύ σπουδαίους ηθοποιούς.
    Και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

    Όλοι συμφωνούμε ότι το Dark Shadows είναι ...τεράστιο, ε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Chloe Moretz ξανά στα βαμπίρ με το Dark Shadows του Tim Burton Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top