F Ήρθε το 1ο trailer του Rise of the Planet of the Apes - FilmBoy Ήρθε το 1ο trailer του Rise of the Planet of the Apes - FilmBoy
  • Latest News

    Ήρθε το 1ο trailer του Rise of the Planet of the Apes

    Και όσο οι περισσότεροι από μας ασχολούμαστε με τους superheroes όσον αφορά τις ταινίες του καλοκαιριού, η Fox έβγαλε πριν λίγες ώρες το 1ο teaser trailer του Rise of the Planet of the Apes, το prequel του αγαπημένου Planet of the Apes (που το φιλοξενήσαμε στα Καλύτερα Φινάλε).

    Ομολογώ ότι είναι καλό αν και teaser, οι πίθηκοι είναι όλοι CGI και φαίνονται αληθινοί (και όχι σαν τα κοστούμια του προηγούμενου remake) και η έκφραση του Ceasar, του πιθήκου-leader που τα άρχισε όλα και τον υποδύεται (τις κινήσεις πριν τα CGI) ο Andy Serkis, στο τέλος είναι όλα τα λεφτά.

    Όπως είπαμε πρόκειται για prequel και εξελίσσεται στο San Francisko όπου ένας νεαρός επιστήμονας (James Franco) δοκιμάζει το φάρμακο για το Alzheimer στους πιθήκους αλλά ένας από αυτούς, ο Ceasar αναπτύσσεται γρήγορα και ο επιστήμονας τον παίρνει σπίτι του να τον προφυλάξει από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

    Άθελα του γίνεται η αιτία της μάχης μεταξύ πιθήκων και ανθρώπων ...το αποτέλεσμα της οποίας γνωρίζουμε από το original φιλμ.

    Το Rise of the Planet of the Apes σκηνοθετεί ο Rupert Wyatt, παίζουν ακόμη οι Frida Pinto, John Lithgow, Brian Cox και Tom Felton και βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Αυγούστου.

    Καλό;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ήρθε το 1ο trailer του Rise of the Planet of the Apes Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top