F Μικρό teaser trailer για το Conan the Barbarian που δεν δείχνει τίποτα - FilmBoy Μικρό teaser trailer για το Conan the Barbarian που δεν δείχνει τίποτα - FilmBoy
  • Latest News

    Μικρό teaser trailer για το Conan the Barbarian που δεν δείχνει τίποτα

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Αν σας έλειψε ο Κόναν ο Βάρβαρος με το ρεαλιστικό του πάνω από όλα σενάριο (ημίγυμνος άντρας – θυμωμένος - τα βάζει με όλους και όλα!) τότε μη μου ανησυχείτε!

    Το καλοκαίρι έρχεται η νέα ταινία Conan the Barbarian με πρωταγωνιστή τον τηλεοπτικό Jason Momoa.

    Η ταινία έχει ως στόχο να μάθει και το νεότερο κοινό την ιστορία του Κόναν, που το 1982 αποθεώθηκε με πρωταγωνιστή τον Arnold Sshwarzenegger και απέφερε περίπου $39 εκατομμύρια (αν και την ίδια χρονιά το Rocky 3 έκανε 123!).

    Φυσικά αποθέωσε τον Arnold που συνέχισε με πληθώρα ανάλογων ταινιών.

    Ο άτρωτος ήρωας που δεν κολλάει πουθενά και πάντα gets the girl.

    Ωστόσο η ταινία δε θα απογοητεύσει ούτε τους παλιούς αφού ο ήρωας θα αναβιώσει με τις καλύτερες πλέον τεχνικές κινηματογράφησης.

    Η υπόθεση παραμένει η ίδια, τις περιπέτειες δηλαδή του Κόναν στην ήπειρο  Hyboria, όπου αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του και την σφαγή των συγχωριανών του.

    Η σκηνοθεσία είναι του Marcus Nispel του προπέρσινου Friday the 13th.

    Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Αύγουστο και η Lionsgate έβγαλε ένα μικρό teaser trailer που δεν δείχνει τίποτα σημαντικό αλλά είναι το μόνο που έχουμε δει μέχρι τώρα.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μικρό teaser trailer για το Conan the Barbarian που δεν δείχνει τίποτα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top