F Η Lionsgate ετοιμάζει το Cube 3D ως αντικαταστάτη των ταινιών Saw - FilmBoy Η Lionsgate ετοιμάζει το Cube 3D ως αντικαταστάτη των ταινιών Saw - FilmBoy
  • Latest News

    Η Lionsgate ετοιμάζει το Cube 3D ως αντικαταστάτη των ταινιών Saw

    Χρόνια πριν ο Vincenzo Natali μας συστήσει τη Dren στο πολύ καλό Splice, είχε σκηνοθετήσει ένα low-budget θρίλερ επ. φαντασίας με το όνομα Cube, το οποίο έπαιξε στο φεστιβάλ του Sundance και γρήγορα έγινε cult classic.

    Αργότερα ηρθε το sequel Cube 2: Hypercube και ένα prequel που πήγε απευθείας σε DVD, το Cube Zero και ομολογώ ότι, αν και το 3ο  δεν βλεπόταν, τα δυο πρώτα τα καταευχαριστήθηκα.

    Τα νέα είναι ότι έρχεται το επόμενο Cube και ...δε θα πάει το μυαλό σας ...σε 3D!

    Το πάντα έγκυρο σε inside πληροφορίες ShockTillYouDrop αναφέρει ότι το Cube 3D βρίσκεται στη προετοιμασία από τη Lionsgate, χωρίς δυστυχώς να γνωρίζει αν ...




    ...πρόκειται για remake, reboot ή άλλο ένα sequel.

    Ίσως στη συγκεκριμένη ταινία να μην έχουν τεράστια διαφορά τα παραπάνω (όπως και να το δεις, άνθρωποι κλεισμένοι σε ένα κύβο με παγίδες θα είναι) αλλά αυτό που είναι προφανές είναι ότι κάποιοι θέλουν να βρουν τον αντικαταστάτη των Saw.

    Για όσους δε γνωρίζουν, στο 1ο Cube μια ομάδα ανθρώπων αγνώστων μεταξύ τους ξυπνούν μέσα σε μια σειρά από τετράγωνα δωμάτια συνδεδεμένα μεταξύ τους από μια πόρτα σε κάθε μια από τις πλευρές του (δηλαδή 6 πιθανές διαδρομές σε κάθε δωμάτιο), αλλά κάποιες από αυτές οδηγούν σε δωμάτια με φρικιαστικές παγίδες (σαν το Saw).

    Ήταν μια πανέξυπνη ιδέα για ένα low budget φιλμ και πήγε μια χαρά.

    Τώρα, για το 3D δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την υποψία ότι, επειδή δε θα υπάρχουν και πολλά για να τα καταφέρουν να τα κάνουν αχταρμά και το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να αποδώσουν τη κλειστοφοβική αίσθηση των δωματίων όσο πιο τρισδιάστατα και πιστά μπορούν, είμαι αισιόδοξος ακόμα και για το 3D.

    Για οτιδήποτε νεότερο βγει, εδώ θα ήμαστε.

    Εσείς τι λέτε για τη προοπτική ενός νέου Cube;
    Συμφωνείτε για το 3D;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Lionsgate ετοιμάζει το Cube 3D ως αντικαταστάτη των ταινιών Saw Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top