F Νέος σκηνοθέτης και νέο στυλ στο Iron Man 3 - FilmBoy Νέος σκηνοθέτης και νέο στυλ στο Iron Man 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Νέος σκηνοθέτης και νέο στυλ στο Iron Man 3

    Γράφει ο Bustart.

    Ο Shane Black (σεναριογράφος μεταξύ άλλων των Lethal Weapon, The Last Boy Scout και The Monster Squad) θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης του Iron Man 3.

    O Black, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Robert Downey Jr. στο Kiss Kiss, Bang Bang (που ήταν και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο) πήρε τη θέση του Jon Favreu που μετακινήθηκε στη «μαμά» Disney, για να σκηνοθετήσει το Magic Kingdom.

    Και θα ήταν παράλογο η Marvel να μη δώσει και το σενάριο στα χέρια του, καθώς ο Black έγινε αρχικά γνωστός ως εξαιρετικός σεναριογράφος.

    Θα πρέπει όμως πρώτα να ολοκληρωθεί οι Avengers, καθώς η ιστορία του Tony Stark/Iron Man θα συνεχιστεί εκεί, για να έχει ο Black μια πιο σαφή εικόνα.

    Φυσικά και η Marvel, που φημίζεται για την, ...εχμ, ενεργή συμμετοχή της στα διάφορα projects της, σίγουρα θα έχει ...




    ...ετοιμάσει ορισμένα προσχέδια του σεναρίου.

    Άλλωστε όπως δήλωσε κι η ίδια δεν την ικανοποίησε η στροφή που πήρε το Iron Man 2 και θέλει το 2ο sequel να είναι λίγο διαφορετικό.

    Μεταξύ μας ούτε σε μας πολύ-άρεσε το Iron Man 2, που χωρίς τον Downey θα ήταν πολύ χειρότερο.

    Ο Black φημίζεται ιδιαίτερα για το ταλέντο του στο γράψιμο των χαρακτήρων και στους διαλόγους.

    Οπότε όλοι οι fans περιμένουν πολλά περισσότερα στο κομμάτι αυτό, στις σχέσεις δηλαδή μεταξύ των Stark και Pepper Potts και Stark και Rhodey.

    Απομένει μόνο να το δείξει και πάνω σε χαρακτήρες που δεν έχει δημιουργήσει ο ίδιος, καθώς δε μπορεί να αλλάξει και πολλά σ’ αυτήν την περίπτωση!  


    Ίσως και για αυτό να προγραμματίζει και συνάντηση με τον Robert Downey Jr. για να συζητήσουν πάνω στο καινούργιο σενάριο.

    Ο οποίος Downey, ως πιο έμπειρος προφανώς στο κόσμο του Iron Man, θα συνεισφέρει και αυτός το λιθαράκι του, αν και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει  πόσο σημαντική θα είναι η συμμετοχή του στο γράψιμο του Iron Man 3.

    Φυσικά ούτε λόγος ακόμα για το τι να περιμένουμε στη καινούργια ταινία και ποιους villain θα δούμε, αφού καλά καλά δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Shane Black.

    Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το Iron Man 2, κάτι που θα φέρνει περισσότερο σε Tom Clancy-style θρίλερ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Black.

    Με τον Iron Man να τα βάζει με πιο “real world” villains.

    Είπαμε ο Chris Nolan δημιούργησε δικιά του σχολή στο πως πρέπει να γίνονται comic based ταινίες.

    Άποψη μου πάντως πως δεν ταιριάζει αυτό σε όλους τους χαρακτήρες και είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα προσαρμόσουν το concept αυτό στο franchise του Iron Man.

    Επίσης, και αυτό μας προκάλεσε μια κάποια έκπληξη, μη περιμένετε να δείτε κάποιον άλλο ήρωα της Marvel στη καινούργια ταινία!

    Το franchise που ξεκίνησε τα crossover μεταξύ διάφορων χαρακτήρων της Marvel δεν θα έχει πλέον ούτε μια guest εμφάνιση.

    Κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε, ειδικά αφού προηγείται η ταινία των Avengers όπου ο Tony Stark θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!
    Εκτός κι αν μας το κρύβουν για έκπληξη!

    Το Iron Man 3 είναι προγραμματισμένο για τις 3 Μάιου 2013 (ή αλλιώς ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!)
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέος σκηνοθέτης και νέο στυλ στο Iron Man 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top