F Το 4ο Screamin' Athens Horror Film Festival ξεκινά και το FilmBoy θα'ναι εκεί - FilmBoy Το 4ο Screamin' Athens Horror Film Festival ξεκινά και το FilmBoy θα'ναι εκεί - FilmBoy
  • Latest News

    Το 4ο Screamin' Athens Horror Film Festival ξεκινά και το FilmBoy θα'ναι εκεί

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Για 4η  συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ Screamin’ Athens Horror Film Festival ανοίγει τις πύλες του για τους απανταχού σινεφίλ το διήμερο 18 κ 19 Μαρτίου στο Gagarin.

    Ταινίες από όλο τον κόσμο, όπως Γερμανία, Γαλλία, Ισλανδία, Αργεντινή, Σερβία, Ισπανία, Αμερική, Αυστραλία, Καναδάς κ.α. μας υπόσχονται ένα ...τρομαχτικό διήμερο.

    Φέτος θα προβληθούν 21 ταινίες για τους λάτρεις του είδους και το FilmBoy θα είναι και σε αυτό το γεγονός εκεί.

    Ο Κωνσταντίνος και εγώ θα δούμε όσες περισσότερες ταινίες αντέχουμε (...και σας διαβεβαιώνω, αντέχουμε πολλές)  και θα σας μεταφέρουμε τις κριτικές και το κλίμα από το φεστιβάλ όσο πιο πειστικά μπορούμε.

    Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει ένα θέμα – εκπληξη για τις ταινίες του φεστιβάλ και ...μου είπε να μην σας πω τιποτα αλλά εγω δε κρατηθηκα.

    Επίσης,  η ομάδα του φεστιβάλ ...




    ...και οι Δήμιοι του Σκοτεινού Θαλάμου, ο φωτογράφος Γιώργος Λιανός και η εικονογράφος Αναστασία Σαράντου υπό την καθοδήγηση του ανερχόμενου special effects artist Προκόπη Βλασερού θα μας χαρίσουν την έκθεση με τίτλο Horrorism με εξτρεμιστικές και σκοτεινές φωτογραφίες καθώς και τη μεταμόρφωση του χώρου σε ένα τρομακτικό τοπίο με σκηνικά εμπνευσμένα από τη νοσηρότητα των παραμυθιών.

    Η μουσική επένδυση του διημέρου θα ανήκει στην ομάδα των DeathRock Greece που θα υποδεχθούν τους Γερμανούς Bohren und der club of Gore την Παρασκευή τα μεσάνυχτα όπου και θα κλείσουν μουσικά την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

    Έξυπνο promo, εμπνευσμένη αφίσα και με τη φράση του αξέχαστου Alfred Hitchock «Give them pleasure. The same pleasure they have when they wake up from a nightmare»
    οι διοργανωτές μας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε στο επίσημο blog του φεστιβάλ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 4ο Screamin' Athens Horror Film Festival ξεκινά και το FilmBoy θα'ναι εκεί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top