F Επίσημο trailer του Incendies, υποψήφιο για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας - FilmBoy Επίσημο trailer του Incendies, υποψήφιο για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του Incendies, υποψήφιο για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας

    Η Sony Classics έβγαλε πριν λίγες ημέρες το δικό της trailer για το αναγνωρισμένο Incendies, το Καναδικό Γαλλόφωνο φιλμ του Denis Villeneuve που είναι ένας εκ των αντιπάλων του Κυνόδοντα στα φετινά Ξενόγλωσσα Όσκαρ.

    Το timing είναι το κατάλληλο αφού, εκτος από τα Οσκαρ σε λίγες μέρες, η ταινία θα βγει στις αιθουσες στις 22 Απριλίου 2011.

    Πήρε μέρος σε πολλά σημαντικά φεστιβάλ όπως το Sundance και το Toronto αλλά το είδαμε κι εμείς στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο με το τίτλο Μέσα Από Τις Φλόγες.

    Πρωταγωνιστούν οι Melissa Desormeaux-Poulin και Maxim Gaudette σε μια συγκινητική ιστορία όπου δυο δίδυμες αδερφές ξεκινάνε ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή για να βρουν τις ρίζες τους αφού αυτή είναι η τελευταία επιθυμία της μητέρας τους.

    Το Incendies έχει πολύ καλές κριτικές από όλους, έτσι το trailer δε χάνεται.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του Incendies, υποψήφιο για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top