F Τα Mortal Kombat web series προπομπός για τη ταινία που περιμένουμε; - FilmBoy Τα Mortal Kombat web series προπομπός για τη ταινία που περιμένουμε; - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Mortal Kombat web series προπομπός για τη ταινία που περιμένουμε;

    Γράφει ο Bustart.

    Horror Day χθες για το FilmBoy, οπότε δε μπορέσαμε να ανεβάσουμε τη συνέχεια του post για το Mortal Kombat (ή αλλιώς πώς ψάχνεις δικαιολογίες γιατί δε πρόλαβες να ετοιμάσεις το post!), οπότε με μία μέρα καθυστέρηση θα τα μάθετε όλα! (σημ. δεν ήξερα ότι έχουμε θεσπίσει και Horror Day by the way, Comic Day θα οργανώσουμε καμιά μέρα Κωνσταντίνε;)

    Σύνδεση με τα προηγούμενα.
    Όσοι δε διαβάσατε το άρθρο για το short film Mortal Kombat: Rebirth, βρείτε το link δίπλα στη sidebar.
    Οι υπόλοιποι συνεχίστε να διαβάζετε..

    Τελικά ο Kevin Tancharoen, σκηνοθέτης του παραπάνω short film, κατάφερε να πείσει τη Warner Bros. για το ταλέντο του, η οποία τον προσέλαβε να σκηνοθετήσει μια νέα σειρά βασισμένη στο κόσμο του Mortal Kombat!

    Η οποία σειρά θα είναι web-series, θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια (ή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου σε 10 short films) και αν έχει τη σχετική επιτυχία (που όλοι θέλουμε) θα οδηγήσει τελικά σε μια νέα ταινία – reboot της κινηματογραφικής σειράς.

    Λίγη ιστορία για να μπούμε καλύτερα στο κλίμα.
    Όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο post, ...




    ...προηγήθηκαν 2 ταινίες βασισμένες στο κόσμο του Mortal Kombat, η 1η το 1995 (βλεπόταν) και ένα sequel το 1997 (απλά απαράδεκτο).

    Ενώ ακολούθησε και μια αξιόλογη σειρά για την τηλεόραση, η οποία αν και απέκτησε κάποιους fan, γενικά πέρασε απαρατήρητη.  

    Κατά καιρούς είχαν ακουστεί σχέδια για μια 3η ταινία, αλλά λίγο το ότι η δημοτικότητα του παιχνιδιού μειώθηκε, μετά το πάταγο που είχε κάνει με την εμφάνιση του (γενικά είχαν φύγει κι από τη μόδα τα beat em up video games), λίγο η μικρή ανταπόκριση του κοινού στις 2 ταινίες, συνεχώς αναβαλλόταν το project.

    Μέχρι που πέρσι η Warner αποφάσισε να κάνει reboot τη κινηματογραφική σειρά, ώστε να εκμεταλλευτεί και το hype που θα δημιουργούταν από το νέο video game που είχε ανακοινωθεί εντωμεταξύ.

    Μόνο που ξέχασε κάτι που τελικά αποδείχθηκε σημαντικό.
    Δεν είχε τα πνευματικά δικαιώματα για μια 3η ταινία!  


    Βέβαια η Warner καλά το σκέφτηκε, αφού είχε εξαγοράσει τη Midway, εταιρεία που δημιούργησε το video game.

    Αλλά να που πριν η Midway πουληθεί είχε συνάψει συμφωνία με την Threshold Entertainment, και το πράγμα έμπλεξε πάλι.

    Εκεί εμφανίστηκε το εξαιρετικό Mortal Kombat: Rebirth και η Warner το ξανασκέφτηκε.
    Το Rebirth πραγματικά εντυπωσίασε τους fan κι όχι μόνο, οπότε το studio ανέθεσε στον σκηνοθέτη του μια web σειρά 10 επεισοδίων στο ίδιο στυλ με το short film.

    Σου λέει κάτσε να δούμε αν θα έχει επιτυχία η σειρά πριν σκάσουμε μερικά εκατομμύρια για να πάρουμε πίσω τα δικαιώματα.
    Υπάρχει και κρίση τώρα δεν είναι καιρός για ανοίγματα!

    Ωραία πάμε στα ενδιαφέροντα τώρα.
    Τι θα δούμε στη σειρα!

    Αρχικά το σενάριο των 10 επεισοδίων ανέλαβαν οι  Todd και Aaron Helbing (του Spartacus) ενώ το 1ο επεισόδιο θα προβληθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, ώστε να συμπέσει και με τη κυκλοφορία του καινούργιου Mortal Kombat video game. 


    Οι χαρακτήρες που επιβεβαιώθηκαν πως θα εμφανιστούν στη σειρά, πέρα από αυτούς που ήταν στο short film (Reptile, Jax, Sonya, Scorpion) είναι:
    •    Shang Tsung
    •    Liu Kang
    •    Sub Zero
    •    Durak
    •    Kabal
    •    Kitana
    •    Mileena
    •    Raiden
    •    Cyrax
    •    Sektor
    •    Kung Lao
    •    Kano
     

    Με μόνη επιφύλαξη που είναι ο Baraka;;;
    Αυτός είναι υποτίθεται ο στόχος που ανέθεσαν ο Jax και η Sonya στον Scorpion για να σκοτώσει!
    Anyway, το προσπερνάμε για τώρα.  


    Από τους ηθοποιούς του Rebirth ήδη οι Michael Jai White (Jax),  Jeri Ryan (Sonya) και Ian Anthony Dale (Scorpion) έχουν επιβεβαιώσει πως θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.  

    Προσωπικά, και ειδικά ο White ως Jax και η Ryan ως Sonya μου άρεσαν πολύ και μου έφεραν και στο μυαλό τους αντίστοιχους χαρακτήρες του παιχνιδιού.
     
    Επίσης ο Darren Shahlavi (300, IP Man 2) θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Kano (αυτός με το μάτι laser), ο οποίος θα είναι και αυτός προσαρμοσμένος στην real-life πραγματικότητα της σειράς, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Richard Dorton θα επαναλάβει το ρόλο του ως Reptile.

    Τέλος, κάτι νομίζω επίσης σημαντικό, ο χορογράφος των πολεμικών σκηνών, Larnell Stovall θα συμμετέχει ενεργά κι αυτός στο project.

    Όσον αναφορά τώρα για την ιστορία που θα διαδραματιστεί στα 10 επεισόδια δεν έγινε κάτι γνωστό, πέρα το ότι τα επεισόδια θα αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη ιστορία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στο reboot της κινηματογραφικής σειράς, αν φυσικά υπάρξει τελικά.

    Ο Απρίλιος είναι πολύ κοντά, οπότε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία περισσότερες ανακοινώσεις για τη σειρά.
    Καιρός να ξεθάψω το N64 και να βρω κάποιο θύμα, …ε αντίπαλο ήθελα να πω, για να ξεσκουριάσουμε με το ΜΚ4! 


    ΥΓ.  Βρήκα και τη κασέτα, κανείς για κόντρα;;;;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Mortal Kombat web series προπομπός για τη ταινία που περιμένουμε; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top