F Το FilmBoy παρουσιάζει το Top Hot 5 από τα Oscars 2011 - FilmBoy Το FilmBoy παρουσιάζει το Top Hot 5 από τα Oscars 2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Το FilmBoy παρουσιάζει το Top Hot 5 από τα Oscars 2011

    Και για να θεωρηθεί η κάλυψη των χθεσινών Oscar ολοκληρωμένη (όχι ότι τελειώσαμε βέβαια), το FilmBoy σας παρουσιάζει το Top Hot 5 από τις γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν τα ανδρικά βλέμματα στις αφίξεις στο Κόκκινο Χαλί.

    Και αν νομίζετε ότι οι συνήθεις ύποπτες ήταν και πάλι στο επίκεντρο, πρέπει να σας πω ότι στη κορυφή του Top μας είναι μια νέα είσοδο.

    Όχι απλά νέα είσοδο αλλά η κοπέλα έκλεψε τη παράσταση!

    Δεν είναι τυχαίο ότι το κανάλι E! στην κάλυψη του στο Red Carpet δεν μπορούσε να πάρει την κάμερα από επάνω της και την έδειχνε ακόμα κι όταν οι δημοσιογράφοι του έπαιρναν συνεντεύξεις από άλλους ηθοποιούς.

    Όλα τα λεφτά.

    Δείτε στη συνέχεια το Top Hot 5 από το Κόκκινο Χαλί των Oscars 2011.
    Συμφωνείτε;





    5.  Camilla Alves


    Το Βραζιλιάνικο μοντέλο είναι ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσε να μπει στο FilmBoy το όνομα του συνοδού της, Matthew McConaughey σε ποστ με θέμα τα Oscar!













    4.  Scarlett Johansson



    Η προσφάτως ελεύθερη Scarlett ειναι ενα σίγουρο bet και εδω ειναι όσο sexy θα μπορούσε να ειναι ...ντυμένη μεχρι το λαιμό.


    Αλλά το see-through, see-through!




    3.  Natalie Portman


    Ακόμα και πολύ εγκυος, η Natalie δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα.
    Αλλωστε, τωρα ειναι ακόμη πιο γλυκιά.






    2.  Mila Kunis



    Ασπρος Κυκνος, Μαυρος Κυκνος, δε θυμαμαι αλλά αυτό που εχει σημασία ειναι οτι η Mila ειναι και αυτή πια ελευθερη και πολλοί θα ήθελαν να μάθουν τί άλλο δεν φορούσε χθες.




















    1.  Jennifer Lawrence



    Απιστευτη!
    Τρόμαξα να τη γνωρίσω γιατί δεν την είχα καν για ομορφούλα, αλλά χθες η ούτε καν 21χρονη Jennifer έκλεψε τη λάμψη ακόμα κι από το κόκκινο χαλί μεσα στο κατακόκκινο φόρεμα της.


    Πω πω ...

      











    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το FilmBoy παρουσιάζει το Top Hot 5 από τα Oscars 2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top