F Μεγάλο trailer για το Rubber με το ελαστικό - serial killer - FilmBoy Μεγάλο trailer για το Rubber με το ελαστικό - serial killer - FilmBoy
  • Latest News

    Μεγάλο trailer για το Rubber με το ελαστικό - serial killer

    Είχε κυκλοφορήσει εδώ και κάμποσο καιρό ένα μικρό teaser για το αλλόκοτο φιλμ Rubber του Quentin Dupieux αλλά το αγνόησα γιατί δεν είμαι αρκετά άρρωστος για να διασκεδάζω με την εικόνα ενός πουλιού που σκοτώνεται βίαια από ένα ελαστικό, σε πρώτο πλάνο.

    Η ημερομηνία προβολής πλησιάζει (1η Απριλίου) και η Magnet έβγαλε χθες το 1ο κανονικό trailer διάρκειας 2,5 λεπτών της πιο πρωτότυπης θεματικά ταινίας στα τελευταία χρόνια.

    Πρωταγωνιστής είναι ο Ρόμπερτ, ένα λάστιχο αυτοκινήτου (για 16αρα ζάντα έχω την εντύπωση) που λειτουργεί περίπου σαν serial killer και σκορπά τον πανικό στους μπάτσους (που και εκεί όπως και εδώ είναι ηλίθιοι)!

    Το Rubber φαίνεται αστείο, έξυπνο και σίγουρα πρωτότυπο, αν εξαιρέσεις την άθλια σκηνή του πουλιού (στους ανθρώπους ξέρεις ότι δεν σκοτώνονται στ’αληθεια, εδώ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι εφε).

    Θα δείτε το trailer στη συνέχεια, αλλά να σας πω ένα μικρό περιστατικό που μου θύμισε.

    Όταν με τον αδελφό κολλητό μου, Νίκο ήμασταν για καφεδάκι κι εκείνος έλεγε τις ιστορίες του στη σερβιτόρα, η κουβέντα έφτασε στο ότι ο Νίκος διαβάζει πολύ καλά τον καφέ.

    Η σερβιτόρα τσίμπησε αλλά μια που δεν είχαμε ελληνικό καφέ, άρχισε να τις διαβάζει το ...μπολ με τα πατατάκια!

    Ενώ η σερβιτόρα είχε στρογγυλοκαθίσει και άκουγε με προσοχή (στ’αλήθεια!) το Νίκο να της διαβάζει στα πατατάκια το πότε θα παντρευτεί, δε μπόρεσα να κρατηθώ και της είπα ότι ο Νίκος διαβάζει πολλά πράγματα με επιτυχία αλλά είναι εξπέρ στο να διαβάζει λάστιχα αυτοκινήτου!

    Είμαι πολύ μπροστά τελικά.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μεγάλο trailer για το Rubber με το ελαστικό - serial killer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top