F Sundance 2011: Αστυνομικό trailer με εντυπωσιακό cast του The Son Of No One - FilmBoy Sundance 2011: Αστυνομικό trailer με εντυπωσιακό cast του The Son Of No One - FilmBoy
  • Latest News

    Sundance 2011: Αστυνομικό trailer με εντυπωσιακό cast του The Son Of No One

    Από έναν σκηνοθέτη γέννημα-θρέμμα Νεοϋορκέζο, τον Dito Montiel έρχεται ένα cop drama (μπατσόδραμα ήθελα να γράψω αλλά κρατήθηκα) που εξελίσσεται στο Queens της Νέας Υόρκης και έχει τίτλο The Son Of No One.

    Η ταινία θα κάνει τη παγκόσμια πρώτη της την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ του Sundance και το MTV κυκλοφόρησε το 1ο του trailer, ως βοήθεια για να αποκτήσει το απαραίτητο buzz για να αγοραστεί από καμία εταιρεία.

    Ο Montiel μάζεψε ένα εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει τον Channing Tatum, τον Al Pacino, τον Tracy Morgan, τη Juliette Binoche, τον Ray Liotta και τη Katie Holmes.

    Από το trailer φαίνεται ένα απλό δραματικό φιλμ με ήρωες αστυνομικούς και τίποτα το φοβερό.

    Όσο μεγαλώνω πάντως, μου είναι όλο και δυσκολότερο να δω ταινία με ήρωα έναν καλό μπάτσο, γιατί μου μοιάζει με επιστημονική φαντασία.
    Απλά, δεν υπάρχουν τέτοιοι.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sundance 2011: Αστυνομικό trailer με εντυπωσιακό cast του The Son Of No One Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top