F Ακυρώνεται το prequel του Alien, έρχεται το Prometheus από τον Ridley Scott - FilmBoy Ακυρώνεται το prequel του Alien, έρχεται το Prometheus από τον Ridley Scott - FilmBoy
  • Latest News

    Ακυρώνεται το prequel του Alien, έρχεται το Prometheus από τον Ridley Scott

    Μην περιμένετε το prequel του Alien, δε θα γίνει.
    Αντίθετα, η 20th Century Fox επίσημα ανακοίνωσε τη νέα παραγωγή του Ridley Scott που θα έχει τίτλο Prometheus και θα βγει τον Μάρτιο του 2012.

    Ουσιαστικά, ο Ridley Scott μαζί με τον Damon Lindelof δουλεύουν στο σενάριο του prequel μετατρέποντας την original ιδέα σε ένα νέο φιλμ που θα λέγεται Prometheus.

    Η Fox στην ανακοίνωση της λέει πως αντί να δουλέψουν επάνω στο παλιό Alien προτιμήθηκε να το μετατρέψουν σε ένα καινούργιο sci fi φιλμ, με τον Scott στη σκηνοθεσία και τη Noomi Rapace στο πρώτο ρόλο.

    Ο ίδιος ο Scott λέει:

    ‘Οι φαν θα αναγνωρίσουν το ...DNA του Alien, να το πω έτσι, αλλά οι ιδέες είναι μοναδικές σε αυτό το φιλμ, μεγάλες και λίγο προκλητικές.
    Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος που βρήκα την ιδέα που έψαχνα για να επιστρέψω σε αυτό το είδος που είναι τόσο κοντά στη καρδιά μου.’

    Επιστρέφοντας για πρώτη φορά στην επ. φαντασία μετά το Blade Runner, ο Ridley Scott προτίθεται να σκηνοθετήσει αυτός το Prometheus.

    Από τους 5 βασικούς ρόλους, η Noomi Rapace (η Σουηδέζα του The Girl with the Dragon Tattoo) είναι η πρώτη που υπέγραψε και ακούγονται τα ονόματα της Angelina Jolie και της Charlize Theron για τους άλλους ρόλους.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ακυρώνεται το prequel του Alien, έρχεται το Prometheus από τον Ridley Scott Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top