F Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο 1ο trailer της κομεντί Henry's Crime - FilmBoy Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο 1ο trailer της κομεντί Henry's Crime - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο 1ο trailer της κομεντί Henry's Crime

    Ο Keanu Reeves επιστρέφει στη δράση με το Henry’s Crime, μία κομεντί στην οποία υποδύεται έναν συλλέκτη που η ζωή του θα πάρει απρόσμενη τροπή.

    Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto το Σεπτέμβρη αλλά ακόμα δεν έχει βρει διανομή στην Αμερική και ίσως γι’αυτό το 1ο trailer βγήκε χθες στα ιντερνέτια.

    Ο Henry (Keanu Reeves) είναι ένας βαρετός τύπος χωρίς φιλοδοξίες (ακριβώς όπως ο ηθοποιός, θλίβομαι που το λέω) που θα βρεθεί στη φυλακή για μια ληστεία τραπέζης στην οποία ...δεν είχε καμία σχέση.

    Εκεί γνωρίζει έναν πραγματικό ληστή (James Caan) και με τα πολλά αποφασίζει να κάνει τη ληστεία για την οποία έκανε φυλακη(!) μέσω μιας στοάς που περνά από ένα θέατρο.

    Το μόνο πρόβλημα είναι οτι για να δουλέψει το σχέδιο πρέπει να πάρει το ρόλο στο θίασο.

    Εκεί θα γνωρίσει τη Julie για το απαραίτητο ρομάντζο (κομεντί είναι) αλλά με συγχωρείτε που δε μπορώ να δω τη Vera Farmiga ως αντικείμενο του πόθου.

    Ενα καλό πάντως είναι η μουσική που ακούγεται στο trailer και μοιάζει πολύ στο απίστευτο soundtrack του περσινού Up in the Air.

    Εσάς σας μοιάζει ενδιαφέρον το δίδυμο ReevesFarmiga;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο 1ο trailer της κομεντί Henry's Crime Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top