F Τελευταία εβδομάδα για τα FilmBoy Awards - Ποιοι προηγούνται - FilmBoy Τελευταία εβδομάδα για τα FilmBoy Awards - Ποιοι προηγούνται - FilmBoy
  • Latest News

    Τελευταία εβδομάδα για τα FilmBoy Awards - Ποιοι προηγούνται

    Τα FilmBoy Awards ολοκλήρωσαν τη 2η εβδομάδα τους και η μεγάλη  συμμετοχή σας δημιουργούν ένα poll που, κάτι μου λέει ότι από του χρόνου θα γίνει σημείο αναφοράς στα κινηματογραφικά πράγματα του ελληνικού internet.

    Σε 2 εβδομάδες οι ψήφοι σας έχουν ξεπεράσει τις 700 και ξεκινώντας τη τελευταία εβδομάδα (την Κυριακή 30 Ιανουαρίου θα έχουμε την απονομή) υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί σε αρκετές κατηγορίες.

    Ας τις δούμε μια μια.

    Στις Κωμωδίες το Due Date ανέβασε ελαφρώς το ποσοστό του από τη προηγούμενη εβδομάδα (40% από 38%) ενώ 2ο ακολουθεί το Get Him to the Greek αλλά πλέον απειλείται από τα Little Fockers και The Other Guys το οποίο ανεβαίνει συνεχώς.

    Στα Δράματα το Black Swan συνεχίζει να προηγείται με παραπάνω από τις μισές ψήφους σας (52%)  με το The King’s Speech να ανεβαίνει ελαφρώς (18% από 16%) και το The Fighter να μένει στα ίδια (11%).

    Στα Horror τη μάχη φαίνεται να κερδίζει το Piranha αφού ξέφυγε κάπως από το Buried (30% έναντι 21%) ενώ στην άλλη μάχη της 3ης θέσης το The Crazies πήρε ένα ελάχιστο προβάδισμα από το Saw 3D με 11% έναντι 10%.

    Στα Science Fiction υπήρξε μια πτώση στο Inception (55% από 60% τη προηγούμενη εβδομάδα) αλλά και πάλι είναι μακράν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.
    Το Tron: Legacy προσπαθεί (19% από 17%) αλλά ...

    Στα Action δεν άλλαξε τίποτα.
    Το Kick-Ass προηγείται με 38% έναντι 19% του Salt ενώ στη 3η θέση ισοβαθμούν και πάλι το The Expendables με το Machete με 8%.

    Στα Fantasy η μεγάλη μάχη συνεχίζεται με το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I να μικραίνει λίγο το ποσοστό του από 26% σε 25% και να δίνει ελπίδες στο Prince of Persia: The Sands of Time με 22% ενώ για τη 3η θέση το Alice In Wonderland αύξησε λίγο τη διαφορά του από το Scott Pilgrim vs The World (16% έναντι 14%).

    Στη κατηγορία Adventures/Thriller το Shutter Island έχει 48% αλλά η μάχη δίνεται πιο κάτω, με το The Town και το The Social Network να ισοβαθμούν με 10% και το True Grit να ακολουθεί με 8%.

    Στα Foreign είχαμε αλλαγή στη 1η θέση από τη περασμένη εβδομάδα με το Rec 2 να ξεπερνάει τελικά το Celda 211 με 33% έναντι 29% αλλά και πάλι οι ψήφοι διαφοράς είναι λίγοι.

    Τέλος, στην πιο Sexy εμφάνιση σε ταινία γίνεται κυριολεκτικά σφαγή, με την Emily de Ravin τελικά να αγγίζει τη πρώτη θέση οριακά με 21,7% έναντι 20,5% της Michelle Rodriguez και 19,3% της Jessica Alba για το Machete.

    Η μάχη γίνεται ψήφο με ψήφο σχεδόν και μέχρι τη Παρασκευή οι δυο πρώτες πήγαιναν χέρι χέρι στη ψηφοφορία.

    Μεγάλο ρόλο παίζουν και τα fansites της Emily που πήραν χαμπάρι τη ψηφοφορία και βομβαρδίζουν το FilmBoy με επισκέψεις ...και ψήφους.

    Μια εβδομάδα έμεινε για να τελειώσει η ψηφοφορία αναγνωστών του FilmBoy.
    Εσύ ψήφισες;  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τελευταία εβδομάδα για τα FilmBoy Awards - Ποιοι προηγούνται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top