F Η Ashley Green στο trailer της νεανικής δραματικής ταινίας Skateland - FilmBoy Η Ashley Green στο trailer της νεανικής δραματικής ταινίας Skateland - FilmBoy
  • Latest News

    Η Ashley Green στο trailer της νεανικής δραματικής ταινίας Skateland

    Μιλώντας για το Sundance, μια από τις ταινίες που είχα ενδιαφέρον να παρακολουθήσω στο περσινό φεστιβάλ ήταν το Skateland του πρωτοεμφανιζόμενου Anthony Burns.

    Το Skateland είναι μια νεανική δραματική ταινία που εξελίσσεται στη δεκαετία των 80’s και πρωταγωνιστούν η Ashley Greene και ο Shiloh Fernandez.

    Είναι η ιστορία μιας ομάδας έφηβων σε μια μικρή πόλη του Texas που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει καθώς περνούν στην ενηλικίωση και πέρα από τις κριτικές που είναι λίγες για να κρίνουμε, αυτοί που το είδαν λένε ότι η Ashley Greene θα ...μας λιώσει.

    Η Freestyle Releashing ανακοίνωσε την 25η Μαρτίου 2011 ως ημερομηνία προβολής στις αίθουσες (αν και της πήρε πολύ χρόνο) και το σ/κ έβγαλε στο MTV ένα ωραίο επίσημο trailer.

    Δείτε το trailer στη συνέχεια, αφήστε τα σχόλια σας και επισκεφτείτε αν θέλετε την επίσημη σελίδα και το επίσημη Facebook  της ταινίας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Ashley Green στο trailer της νεανικής δραματικής ταινίας Skateland Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top