F Robert Pattinson και Reese Witherspoon σε τσίρκο στο trailer του Water for Elephants - FilmBoy Robert Pattinson και Reese Witherspoon σε τσίρκο στο trailer του Water for Elephants - FilmBoy
  • Latest News

    Robert Pattinson και Reese Witherspoon σε τσίρκο στο trailer του Water for Elephants

    Το βιβλίο της Sara Gruen με τίτλο Water for Elephants για τη ζωή και τον έρωτα σε ένα τσίρκο τη δεκαετία του ‘30 έκανε μεγάλη επιτυχία όταν εκδόθηκε, το 2006.

    Μπήκε στο Oprah’s Book Club (η Βίβλος στα αμερικάνικα reviews βιβλίων) αλλά και στη κορυφή του New York Times Best Seller list.

    Προφανώς, μια μεταφορά στο κινηματογράφο δε προκαλεί έκπληξη.

    Τώρα, αν η συμμετοχή του Robert Pattinson στο φιλμ κάνει όλους εσάς του Twilight-haters να κλείνετε το pc αμέσως, σας συνιστώ να δείτε τουλάχιστον το 1ο trailer του Water for Elephants, σε σκηνοθεσία Francis Lawrence (I Am Legend).

    Ναι, ο Robert Pattinson δεν είναι και ο καλύτερος ηθοποιός στο κόσμο, αλλά ίσως – λέω, ίσως – να μην είναι και ο χειρότερος.

    Εξάλλου, δίπλα σε βραβευμένους ηθοποιούς όπως η Reese Witherspoon και ο Christoph Waltz ίσως να είναι και καλύτερος του αναμενομένου.

    Κάτι μεταξύ σε Moulin Rouge και The Notebook, το δράμα εποχής είναι μια ιστορία όπου ένας φοιτητής προσλαμβάνεται σε ένα τσίρκο και ερωτεύεται μια χορεύτρια.

    Η 20th Century Fox θα το βγάλει στις αίθουσες την 15η του Απρίλη 2011.

    Σας έπεισα;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Robert Pattinson και Reese Witherspoon σε τσίρκο στο trailer του Water for Elephants Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top