F Κλέφτης Ψυχών - My Soul To Take - FilmBoy Κλέφτης Ψυχών - My Soul To Take - FilmBoy
  • Latest News

    Κλέφτης Ψυχών - My Soul To Take

    Κάποιοι στη βιομηχανία του Hollywood πιστεύουν ότι οι horror movies fans είμαστε άστατοι πολύ, ότι ευχαριστιόμαστε με το να ξεριζώνουμε τις καρδιές των δημιουργών που αγαπήσαμε.

    Αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο John Carpenter ή ο Wes Craven πετιούνται στο σωρό με τα σκουπίδια γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ‘σήμερα οι horror fans το μόνο που θέλουν είναι το Saw 7, το 8ο remake του The Grudge και τον 9ο Εξορκιστή’.

    Φυσικά ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι γελοίος, αρκεί να δείτε τα σχόλια σας στη σκηνή του Fright Night και τη παραγγελιά σας για ένα αφιέρωμα στα Horror των 80’s (που φυσικά και θα γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο).

    Επίσης, δε γνωρίζω κανέναν σοβαρό fan των θρίλερ που να μην ενθουσιάζεται στην ιδέα της επιστροφής του Wes Craven στο είδος με σενάριο και σκηνοθεσία, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια (από το New Nightmare το 1994!).

    Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι μεγάλοι του είδους, απλά έχουν στερέψει από ενθουσιασμό και ιδέες και αναγκάζονται να ανασυσκευάζουν παλιές επιτυχίες τους σε άνευρα, χαλαρά και ‘αστεία’ φιλμ, σαν το My Soul To Take.

    Γιατί οι 42 από τις 46 δημοσιευμένες κριτικές δε μπορεί να ...




    ...κάνουν λάθος.

    Ηλίθια διαφημισμένο ως ‘η πρώτη 3D ταινία του Wes Craven’ (λες και αυτό προσθέτει κάτι στη ποιότητα) με την απάντηση να έρχεται αποστωμοτική με το ‘χαμηλότερο άνοιγμα τριημέρου 3D τανίας στην ιστορία’!

    Ας δοκιμάσω να εξηγήσω τη πλοκή χωρίς να γελάσω.

    Ένας σχιζοφρενής μανιακός πεθαίνει την ίδια νύχτα που γεννιούνται επτά μωρά ...και ένα ασθενοφόρο εκρήγνυται! 


    16 Χρόνια μετά γνωρίζουμε αυτά τα επτά παιδιά (σε μια σκηνή που από το trailer φαίνεται σαν να βγήκε από το Urban Legend ή το The Covenant) και όλα αυτά φαίνεται να έχουν σχέση με τον ‘Αντεροβγάλτη του Ρίπερτον’ (...Ripperton Ripper!) ή αλλιώς ο τύπος που ανατινάχτηκε στο ασθενοφόρο!

    Πρωταγωνιστές άγνωστα 20χρονα παιδιά όπως ο Max Thieriot, John Magaro, Denzel Whitaker, Zina Grey και άλλοι πολλοί.

    Ο αρχικός τίτλος ήταν 27/8 αλλά ο Wes Craven τον άλλαξε στη τελευταία φράση της παιδικής προσευχής που κάθε σωστός horror fan γνωρίζει:
    Now I lay me down to sleep, I pray the Lord my soul to keep.
    If I should die before I wake, I pray the Lord my soul to take.

    Στην Αμερική άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου και στις ελληνικές αίθουσες ξεκινά σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2010.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κλέφτης Ψυχών - My Soul To Take Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top