F Mel Gibson, Jodie Foster και ένας ... κάστορας στο 1ο trailer του The Beaver - FilmBoy Mel Gibson, Jodie Foster και ένας ... κάστορας στο 1ο trailer του The Beaver - FilmBoy
  • Latest News

    Mel Gibson, Jodie Foster και ένας ... κάστορας στο 1ο trailer του The Beaver

    Μέσα στη χρονιά είχε βγει στη δημοσιότητα το βρισίδι του Mel Gibson προς την πρώην γυναίκα του με συνέπεια η Summit να προτιμήσει να καθυστερήσει το promotion της νέας ταινίας του, The Beaver μέχρι να κοπάσει λίγο η αρνητική δημοσιότητα.

    Το φιλμ σκηνοθετεί η Jodie Foster η οποία πρωταγωνιστεί κιόλας στο πλευρό του Αμερικανού ηθοποιού, τον οποίο φυσικά και υπερασπίστηκε με δηλώσεις της.

    Ξαφνικά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες την άνοιξη του 2011 και χθες προανήγγειλε το 1ο trailer, το οποίο θα δείτε στη συνέχεια.

    Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η ιστορία μιλάει για έναν άνδρα (Mel Gibson) που είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης και βρίσκει παρηγοριά και θάρρος από ένα κουκλάκι-κάστορα.

    Η γυναίκα του (Jodie Foster) απομακρύνει από αυτόν τους δυο γιους τους, με τον μικρότερο να μην καταλαβαίνει πολλά και τον μεγαλύτερο (Anton Yelchin)  να καταλαβαίνει τα πάντα.

    Στο trailer που κυκλοφόρησε θα αναγνωρίσετε πολλά περιστατικά που μοιάζουν με τη περιπέτεια του συμπαθή ηθοποιού και ίσως μια σοβαρή υποψηφιότητα β’ ρόλου για τον ...κάστορα.

    Δείτε το στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mel Gibson, Jodie Foster και ένας ... κάστορας στο 1ο trailer του The Beaver Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top