F Ρομάντζο με εξωγήινους στο 1ο κανονικό trailer του I Am Number Four - FilmBoy Ρομάντζο με εξωγήινους στο 1ο κανονικό trailer του I Am Number Four - FilmBoy
  • Latest News

    Ρομάντζο με εξωγήινους στο 1ο κανονικό trailer του I Am Number Four

    Με λιγότερο από 2 μήνες να απομένουν πριν τη πρεμιέρα του επιστημονικής φαντασίας action ...ρομάντζο I Am Number Four και η Dreamworks έβγαλε ένα ολοκληρωμένο trailer μετά το μικρό teaser του Οκτωβρίου.

    Αν και στην αρχή μπορεί να μην του φαίνεται, το I Am Number Four (επιμένω ότι είναι ένας χαζός τίτλος) είναι ένα από τα πολλά νεανικά φιλμ που θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία του Twilight.


    Είναι βασισμένο στα βιβλία των Jobie Hughes και James Frey, στη παραγωγή βοήθησαν ο Michael Bay με τον Steven Spielberg και στη σκηνοθεσία είναι ο D.J Caruso του αρκετά καλού Eagle Eye πρόπερσι.


    Ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι έφηβοι κρύβονται στη Γη, ερωτεύονται ανθρώπους και χρησιμοποιούν τις super δυνάμεις τους για να αμυνθούν απέναντι σε εξωγήινα τέρατα!


    Στο ρολο του Robert Pattinson ο Alex Pettyfer (που θα τον δούμε και στο Beastly), μαζί με τον Timothy Olyphant και τη Teresa Palmer.


    Η Dreamworks έκανε γνωστό χθες ότι η ταινία θα βγει και σε IMAX αίθουσες και ελπίζει να γίνει hit για να προχωρήσει και στα άλλα βιβλία.


    * Η Dreamworks επίσης ανακοίνωσε ότι και το Real Steel του Shawn Levy – η ταινία με τα ρομπότ και τον Hugh Jackman της οποίας είδατε πολλούς μήνες πριν κάποιες φωτογραφίες – θα βγει και σε IMAX τον επόμενο Οκτώβριο.


    Προς το παρόν δείτε το κανονικό trailer του I Am Number Four.

    Σας ενδιαφέρει;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ρομάντζο με εξωγήινους στο 1ο κανονικό trailer του I Am Number Four Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top