F Οι πρώτες εικόνες απο τις Περιπέτειες του Tintin των Spielberg και Jackson - FilmBoy Οι πρώτες εικόνες απο τις Περιπέτειες του Tintin των Spielberg και Jackson - FilmBoy
  • Latest News

    Οι πρώτες εικόνες απο τις Περιπέτειες του Tintin των Spielberg και Jackson

    Γράφει ο kospap.

    Σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το κάτι που κρύβει ο Tintin και ασχολείται μαζί του ο Steven Spielberg και ο Peter Jackson,  έχοντας μάλιστα αποφασίσει να δημιουργήσουν μια ολόκληρη τριλογία με βάση τα κινούμενα σχέδια.

    Ο Tintin έχει μεγαλύτερη απήχηση στην Ευρώπη (οι σειρές έχουν δημιουργηθεί από τον Βέλγο σχεδιαστή Georges Remi) και φαίνεται μεγάλο ρίσκο να αφιερωθείς σε τρία έργα που δεν είναι γνωστά στην Αμερική.

    Όπως και να έχει, μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ή δει τίποτα από τη πρώτη ταινία της τριλογίας The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, παρά το γεγονός ότι έχουν τελειώσει τα γυρίσματα στις αρχές του 2009.

    Αυτήν την βδομάδα όμως εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες στο internet από το Empire Magazine.

    Ο λόγος που δεν είχαμε δει τίποτα μέχρι τώρα είναι γιατί η ταινία είναι γυρισμένη σε 3D με τον τρόπο που γυρίστηκε το Beowulf του Robert Zemeckis και το A Christmas Carol.

    Μπορεί αυτό να μην εμπνέει εμπιστοσύνη σε κάποιους αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν εξαιρετικές και πραγματικά αποτυπώνουν το στιλ των κινουμένων σχεδίων με έναν φωτορεαλιστικο τρόπο.

    Τα CG τα έχει φτιάξει η Weta Digital και φαίνεται το κάνουν καταπληκτική δουλειά.

    Το cast απαρτίζεται από τους Jamie Bell σαν Tintin, Andy Serkis σαν Captain Haddock, Daniel Craig σαν Red Rackham και Simon Pegg και τέλος Nick Frost σαν τους Thompson Twins.

    Στη συνέχεια θα δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Tin Tin.
    Μήπως αυτές κεντρίζουν το ενδιαφέρον σαν για την ταινία?





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι πρώτες εικόνες απο τις Περιπέτειες του Tintin των Spielberg και Jackson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top