F Καλό promo trailer του Grave Encounters, άλλο ένα ψευδοντοκιμαντέρ τρόμου - FilmBoy Καλό promo trailer του Grave Encounters, άλλο ένα ψευδοντοκιμαντέρ τρόμου - FilmBoy
  • Latest News

    Καλό promo trailer του Grave Encounters, άλλο ένα ψευδοντοκιμαντέρ τρόμου

    Εντάξει, το ξέρω ότι όλο αυτό το θέμα με τα ψευδοντοκιμαντέρ πάει να γίνει κουραστικό, αλλά για κάποιο λόγο ψήνομαι με το παρακάτω.

    Με στοιχεία από το Paranormal Activity, το Rec και το Blair Witch Project, έρχεται ένα νέο θρίλερ φαντασμάτων ονόματι Grave Encounters, σκηνοθεσίας κάποιων που τους αρέσει να τους λένε The Vicious Brothers, και του οποίου το promo trailer θα δειτε ...που αλλού, στο FilmBoy.

    Είθισται τέτοια trailer να μπαίνουν στα επεισόδια του Horror Trailer Park, αλλά νομίζω ότι αυτό αξίζει ένα δικό του ξεχωριστό ποστ, μιας και φαίνεται αρκετά καλό και τρομακτικό.

    Υποτίθεται (οκ, μπορείτε πλέον να αγνοείτε αυτές τις διευκρινήσεις) ότι η ταινία βρέθηκε μετά από 6 χρόνια, και αφορά μια ομάδα τηλεοπτικής εκπομπής που ψάχνει αποδείξεις για στοιχειωμένα κτίρια στην Αμερική.

    Στο τελευταίο τους επεισόδιο ασχολήθηκαν με ένα εγκαταλειμμένο ψυχιατρείο στο οποίο είχαν νοσηλευτεί εξαιρετικά διαταραγμένοι τρόφιμοι και το οποίο φέρεται να έχει πια στοιχειωθεί από δαύτους.

    Το team της εκπομπής βρίσκει, δυστυχώς γι’αυτους κι ευτυχώς για μας, τις αποδείξεις που ψάχνει.

    Ναι, καλό φαίνεται αν και είμαστε πια υποψιασμένοι και δύσκολοι σε τέτοια φιλμ.

    Εσείς τι λέτε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Καλό promo trailer του Grave Encounters, άλλο ένα ψευδοντοκιμαντέρ τρόμου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top