F Δείτε σήμερα στο Πάμε Σινεμά από το Κανάλι 10 - FilmBoy Δείτε σήμερα στο Πάμε Σινεμά από το Κανάλι 10 - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε σήμερα στο Πάμε Σινεμά από το Κανάλι 10

    Στο επόμενο επεισόδιο του «ΠΑΜΕ CINEMA» σε συνεργασία με το καλύτερο κινηματογραφικό blog FilmBoy.gr δείτε αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού»
     

    Τον Παναγιώτη Κράββα, τον σκηνοθέτη της σειράς Singles και της ταινίας Ρ20 να μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για τη νέα του ταινία «Ο θάνατος που ονειρεύτηκα»!
     

    Αποκλειστικές σκηνές και το trailer της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του περυσινού HANGOVER με τον Zach Galifianakis και τον Robert Dawney Jr  να μας κάνουν να πεθαίνουμε στο γέλιο!
     

    Ακόμα το trailer της ταινίας «Ο Φίλος της μαμάς μου» με τον John Reilly  να ερωτεύεται τη Marisa Tomei αλλά να πρέπει να τα βάλει με τον άλλον άντρα που υπάρχει ήδη στη ζωή της!
     

    Τέλος απολαύστε σε 1η τηλεοπτική μετάδοση το trailer του Source Code με τον Duncan Jones στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Jake Gyllenhaal να μας συνεπαίρνει και να μας κρατάει σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος!
     

    Όλα αυτά και ειδήσεις που δεν πρέπει να χάσετε, το ελληνικό box office και μοναδικές σκηνές από τις ταινίες στο ανανεωμένο «ΠΑΜΕ CINEMA» κάθε Σάββατο στις 6.30 μμ και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο κανάλι 10 με την Αθηνά Γκαντήραγα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε σήμερα στο Πάμε Σινεμά από το Κανάλι 10 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top