F Νέο trailer και poster του 127 Hours από τον Danny Boyle - FilmBoy Νέο trailer και poster του 127 Hours από τον Danny Boyle - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer και poster του 127 Hours από τον Danny Boyle

    Η Fox Searchlight έβγαλε στη κυκλοφορία ένα δεύτερο trailer από τη νέα ταινία του Danny Boyle με τίτλο 127 Hours μετά το πρωτο τον Αύγουστο. 

    Ευτυχώς το έκανε σχετικά σύντομα γιατί είχα τύψεις, μιας και το πρώτο δεν το είδατε από το FilmBoy γιατί έπεσε πάνω στη διαδικασία αλλαγής του ονόματος μας. 

    Η ταινία λέει την ιστορία ενός ορειβάτη (τον υποδύεται ο James Franco, ο κακός στα Spiderman, αν θυμάστε) που παγιδεύεται σε ένα φαράγγι και μένει εκεί για 5 μέρες. 

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του Slumdog Millionaire φαίνεται να επιστρέφει με ένα φιλμ που κινείται πιο πολύ στα χνάρια του The Beach, με τον πρωταγωνιστή να πηδάει σαν το κατσίκι στα βουνά της Utah πριν φτάσει να παγιδευτεί και να αναγκαστεί να θυσιάσει ... 

    Το 127 Hours θα βγει στην Αμερική στις 5 Νοεμβρίου και μαζί με το trailer, θα δείτε στη συνέχεια και το 1ο poster που επίσης μόλις κυκλοφόρησε.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer και poster του 127 Hours από τον Danny Boyle Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top