F Ο Mark Ruffalo θα υποδυθεί ...πραγματικά τον Hulk στο The Avengers 3D - FilmBoy Ο Mark Ruffalo θα υποδυθεί ...πραγματικά τον Hulk στο The Avengers 3D - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Mark Ruffalo θα υποδυθεί ...πραγματικά τον Hulk στο The Avengers 3D

    Γράφει ο  Bustart.

    Αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας ότι ο Mark Ruffalo θα είναι ο αντικαταστάτης του Edward Norton στο ρόλο του Bruce Banner/Hulk στην ερχόμενη ταινία των The Avengers, και ήδη μας χάρισε και το 1ο spoiler (sic) σχετικά με τι ταινία!   

    Ότι θα ακολουθήσει το ρεύμα των καιρών και θα είναι (κατά πάσα πιθανότητα) 3D! 

    Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα.
    Και οι δύο ταινίες με πρωταγωνιστή τον Hulk απέτυχαν να τραβήξουν τη προσοχή του κόσμου και να καταστήσουν έτσι το franchise επιτυχημένο (αν και η 2η ταινία ήταν αξιόλογη).  


    Το μεγαλύτερο παράπονο των fans ήταν ότι ο Hulk φαινόταν «ψεύτικος» και «άψυχος».  

    Αυτό κυρίως γιατί για την απεικόνιση του Hulk χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά CGI τεχνική, κοινώς για εμάς που δε ξέρουμε και πολλά σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά υπολογιστές για να αναπαραστήσουν το Hulk, και ο ηθοποιός στην ουσία δε συμμετείχε καθόλου (τουτέστιν περιορίστηκαν στο ρόλο του ταπεινού Bruce Banner!). 

    Όμως, όπως αποκάλυψε ο Mark Ruffalo, η Marvel και η Paramount αποφάσισαν...



    ...να χρησιμοποιήσουν τη τεχνική του James Cameron στο Avatar,  "stop-action, stop-motioncapture".  

    Αυτό σημαίνει ότι ο Mark Ruffalo θα είναι ο 1ος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει και το alter ego του Bruce Banner για 1η φορά μετά την τηλεοπτική σειρά πίσω στο  1978 (η σειρά πληροφορικά κράτησε 4 σεζόν), που το ρόλο του Hulk είχε ενσαρκώσει ο Lou Ferrigno.  

    Ο ίδιος ο Ruffalo μάλιστα δήλωσε (κι αυτός) fan του Hulk και ότι «μου αρέσει πολύ η 1η αυτή τηλεοπτική μεταφορά του χαρακτήρα και θα κλέψω σίγουρα μια δυο ιδέες για το δικό μου ρόλο». 

    Σιγά σιγά πάντως αρχίζουν και βγαίνουν στον αέρα  κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη ταινία, αν και θέλουμε να μάθουμε περισσότερα τώρα!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Mark Ruffalo θα υποδυθεί ...πραγματικά τον Hulk στο The Avengers 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top