F Το Καλό Γουέστερν επιστρέφει με το trailer του True Grit των αδελφών Coen - FilmBoy Το Καλό Γουέστερν επιστρέφει με το trailer του True Grit των αδελφών Coen - FilmBoy
  • Latest News

    Το Καλό Γουέστερν επιστρέφει με το trailer του True Grit των αδελφών Coen

    Μπορείτε πλέον να προσθέσετε τους αδελφούς Coen στους σκηνοθέτες που θα παίξουν στα φετινά Oscar. 

    Το πρώτο teaser trailer της νέας τους ταινίας True Grit που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα εντυπωσιάζει με τις πολύ καλές εικόνες/πλάνα του, με τις σίγουρα επιτηδευμένες αναφορές του στη πρωτότυπη ταινία του 1969 με τον John Wayne σε σκηνοθεσία Henry Hathaway και έχει ένα πολύ όμορφο θέμα στη μουσική. 

    Το πρώτο πράγμα όμως που σου κάνει εντύπωση όμως στο trailer είναι η μικρή πρωτοεμφανιζόμενη Hailee Steinfeld, η μικρούλα που υποδύεται τη Mattie Ross, το κορίτσι που προσλαμβάνει έναν μέθυσο Σερίφη (Jeff Bridges) για να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα της από έναν δειλό (Josh Brolin). 

    Τα πράγματα μπερδεύονται όταν ένας ranger (Matt Damon) συλλαμβάνει το δολοφόνο για άλλο λόγο. 

    Έχω να δω καλό γουέστερν από το φοβερό 3.10 To Yuma και το γεγονός ότι το True Grit είναι των Joel και Ethan Coen σε συνδυασμό με τα βαριά ονόματα του cast, είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικά. 

    Δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε στις αρχές της εβδομάδας.Εσείς τι λέτε;  



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Καλό Γουέστερν επιστρέφει με το trailer του True Grit των αδελφών Coen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top