F Short Films: Elektra - The Hand & the Devil - FilmBoy Short Films: Elektra - The Hand & the Devil - FilmBoy
  • Latest News

    Short Films: Elektra - The Hand & the Devil

    Γράφει ο Bustart. 

    Υπάρχουν πάρα πολλοί fan των comic που αποφασίζουν να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους με το φτιάξουν την δικιά τους ταινία (μικρού μήκους βέβαια) για τον αγαπημένο τους ήρωα, όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει στα σχέδια του Hollywood ο αγαπημένος τους ήρωας ή το αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου.  

    Μέσα από τη καινούργια στήλη του Filmboy (που ξεκίνησε με το One Night Stand και ...έσπασε ταμεία στις επισκέψεις!) θα παρουσιάσουμε τις πιο αξιόλογες από αυτές, ξεκινώντας σήμερα μια ηρωίδα της Marvel, την Elektra. 

    «Όταν ο άρχοντας του εγκλήματος Kingpin, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Daredevil, στέλνει τους 2 καλύτερους εκτελεστές που έχει: την Elektra και τον Bullseye.  
    Αλλά όμως οι δυο τους αποφασίζουν να αναμετρηθούν πρώτα μεταξύ τους για το ποιος τελικά θα εκτελέσει τη διαταγή του Kingpin. 

    Ο  Bullseye τελικά καταφέρνει ένα θανατηφόρο κτύπημα στην Elektra με το δικό της Sai και την παρατάει σίγουρος για την νίκη του.  
    Η Elektra όμως καταφέρνει να φτάσει μέχρι την πόρτα του Matt Murdock/Daredevil όπου και ξεψυχά στην αγκαλιά του.  

    Ένας μυστηριώδης  ninja με εκπληκτικές δυνάμεις, γνωστός ως «the Hand» επαναφέρει στη ζωή την Elektra με σκοπό να ολοκληρώσει την αποστολή της και να σκοτώσει τον Daredevil.» 

    Η ταινία ενθουσίασε τους fan των comic πολύ περισσότερο από τις αντίστοιχες ταινίες της Marvel (Elektra και Daredevil – ίσως οι χειρότερες της ταινίες) και θα λέγαμε δικαιολογημένα.  

    Οι ερμηνείες και των τριών βασικών πρωταγωνιστών είναι πολύ καλές, ειδικά της Kim Santiago ως Elektra, ενώ ο Adam Shorsten που παίζει το τον Matt Murdock/Daredevil ταιριάζει πολύ περισσότερο στο ρόλο από ότι ο Ben Affleck και εννοείται ότι παίζει και καλύτερα έστω και για αυτά τα 11 λεπτά που διαρκεί η ταινία (ελπίζω να μη μας διαβάζει ο Ben γιατί στα τελευταία άρθρα μου αρκετό θάψιμο του έχω ρίξει...δικαιολογημένα όμως!).  

    Το καλύτερο όμως στοιχείο πιστεύω της ταινίας είναι η αίσθηση της comic δράσης που σου αφήνουν οι περισσότερες σκηνές και ειδικά εκείνες της μάχης.  

    Βάλτε μέσα και λίγη ρομάντζα κι έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

    Στη συνέχεια δείτε ολόκληρη τη ταινία στο video που έχουμε ανεβάσει γιατί έχει ενδιαφέρον!
    Συμφωνειτε; 




    Σκηνοθεσία : Notarile, Chris R.  

    Σενάριο:  Frank Miller, Chris R. Notarile, Kim Santiago 


    Κυκλοφορία : (USA) - 8 Απριλίου 2009 

    Παίζουν:
    1.    Colletti, Damien as [Bullseye]
    2.    Dog, Mack the as [Seeing Eye Dog]
    3.    Shorsten, Adam as [Daredevil/Matt Murdock
    4.    Wang, Pai Sen as [Resurrectionist]
    5.    Santiago, Kim as [Elektra]


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Short Films: Elektra - The Hand & the Devil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top