F Horror Trailer Park: Episode 9 - FilmBoy Horror Trailer Park: Episode 9 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: Episode 9

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.   

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.
     
    Το FilmBoy προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.   
    Στο 9ο επεισόδιο θα δείτε πρόσφατα trailer από το b-movie documentary Machete Maidens Unleashed, τα sequels Mirrors 2 και 30 Days of Night: Dark Days και το remake Night of the Demons.   

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!





    Τα τρία B’s: Breasts-Blood-Beasts ήταν ένα μότο που ακολουθήθηκε πιστά στα b-movies περασμένων χρόνων και ο Mark Hartley είναι πρόθυμος να μας θυμίσει πολλά απ’αυτά με τη ταινία-ντοκιμαντέρ Machete Maidens Unleashed.

    Πρόκειται για εξαιρετικό trailer, με σκηνές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε από νοσταλγία αλλά και να τρέξετε στα dvd-άδικα να βρείτε μια τέτοια ταινία.

    Στο φιλμ, που θα προβληθεί στο Toronto σε λίγες μέρες, υπάρχουν συνεντεύξεις των Joe Dante, John Landis και Roger Corman και ένα σωρό από low-budget horror σκηνές που οι μυημένοι θα λατρέψετε.






    Προσωπικά δε ξετρελάθηκα με το Mirrors του Alexandre Aja - και από το 15% στο RT μάλλον δεν ήμουν ο μόνος – έτσι δεν καταλαβαίνω πως ένα sequel με μικρότερο budget και άγνωστους ηθοποιούς μπορεί να κάνει αυτό που δεν έκανε το πρώτο.

    Η δικαιολογία τους είναι ότι το Mirrors 2 βγαίνει τον Οκτώβριο κατευθείαν σε dvd και όχι σε αίθουσες.

    Θα ήθελα όμως να δω το Κορεάτικο Into the Mirror πάνω στο οποίο βασίστηκε το πρωτο...anyway προς το παρόν δείτε το πρώτο trailer του Mirrors 2 που έκανε πρεμιέρα στο Comic-Con και αργήσαμε λίγο λόγω καλοκαιριού.  






    Έχουμε άλλο ένα direct-to-dvd movie trailer αλλά αυτό φαίνεται να έχει μεγαλύτερες προοπτικές από το Mirrors 2, και λόγω ιστορίας.

    Βλέπετε το 30 Days of Night άρεσε σε πάρα πολλούς (οκ, καλό ήταν)  έτσι ασφαλώς και υπάρχει έδαφος για ένα sequel, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν ακόμα άφθονα κόμικ για να βασιστούν.

    Το 30 Days of Night: Dark Days βασίζεται στο follow up κόμικ του Steve Niles, θα βγει σε DVD τον Οκτώβρη και εδώ και λίγες ημέρες έχει αποκτήσει trailer.






    Το Night of the Demons του Adam Gierasch είναι το remake της cult b-movie του 1988 και θα βγει σε dvd τον Οκτώβρη – σε απογοήτευση πολλών αφού καθυστέρησε πολλούς μήνες για να βρει διανομή στις αίθουσες και μόλις τη βρήκε υποβιβάστηκε ξανά στο dvd.

    Τώρα όμως μπορούμε να δούμε το trailer και, ανεξάρτητα από τους πολέμιους των remake, φαίνεται καλό.

    Από το trailer φαίνεται ότι έχει πολύ αίμα και είναι πιστό στο original - αν και οι συντελεστές λένε ότι δε γυρίστηκε σκηνή προς σκηνή - αλλά έχει και τη διάσημη σκηνή με το κραγιόν στα βυζιά της Diora Baird και μόνο γι’αυτο αξίζει μια ματιά.

    Να μη ξεχάσω και τη μουσική του trailer που φέρνει πολύ σε Tarrantino.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: Episode 9 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top