F Μαθητές βάζουν F στους καθηγητές τους στο νέο trailer του Βρετανικού θρίλερ - FilmBoy Μαθητές βάζουν F στους καθηγητές τους στο νέο trailer του Βρετανικού θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Μαθητές βάζουν F στους καθηγητές τους στο νέο trailer του Βρετανικού θρίλερ

    Στα ελληνικά σχολεία οι καθηγητές βαθμολογούν με τη κλίμακα του 20, με το 10αρι να θεωρείται η βάση, ή τουλάχιστον έτσι γινόταν όταν εγώ πήγαινα σχολείο. 

    Στη Βρετανία (και νομίζω και στην Αμερική) έχουν τα A, A+, B, C κλπ., έτσι ένας πιθανός ελληνικός τίτλος του Βρετανικού θρίλερ ‘F’ θα ήταν ‘Κουλούρα’ ή ‘Κάτω από τη Βάση’. 

    Όλα αυτά είναι απλά και μόνο ένας πρόλογος για να σας πω να δείτε οπωσδήποτε το νέο trailer του psycho thriller F που ντεμπουταρησε στο Film4 FrightFest του Λονδίνου και αγοράστηκε από την Optimum Releashing για αμερικανική διανομή. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Johannes Roberts και είναι μια ιστορία που, δυστυχώς, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, όπου ένα group καθηγητών παλεύουν για τη ζωή τους όταν μια ομάδα μαθητών τους κλειδώνει το βράδυ στο σχολείο και τους σκοτώνει έναν έναν! 

    Αρκετά σκοτεινό αλλά πολύ έντονο, creepy και κάπως σκληρό. 

    Το FilmBoy θα έχει τα μάτια του ανοιχτά για τυχόν πληροφορίες, ως τότε δείτε το ολόφρεσκο trailer του F.Τι λέτε; 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μαθητές βάζουν F στους καθηγητές τους στο νέο trailer του Βρετανικού θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top