F Το Trailer του Black Swan με τη Natalie Portman έφτασε και είναι απίθανο! - FilmBoy Το Trailer του Black Swan με τη Natalie Portman έφτασε και είναι απίθανο! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Trailer του Black Swan με τη Natalie Portman έφτασε και είναι απίθανο!

    Προσωπικά, αυτή είναι μια μέρα που περίμενα με αγωνία.
    Η στιγμή που το 1ο trailer του Black Swan θα έβγαινε online έφτασε και να σας πω ότι ...άξιζε κάθε λεπτό αναμονής! 


    Όσοι από εσάς νομίζετε ότι ο δημιουργός ενός Requiem for a Dream, Darren Aronofsky έφτιαξε μια ταινία με μπαλαρίνες και ότι τα γούστα μου έχουν χαλάσει από τη ζέστη, δεν έχετε παρά να δείτε παρακάτω το trailer...θα πάθετε πλάκα! 

    Είχα ακούσει πολλά για τη ταινία (για τη λεσβιακή σκηνή της Natalie Portman με τη Mila Kunis, για σκοτεινό και αλλόκοτο φιλμ) αλλά αυτό που βγήκε πριν λίγες ώρες δεν το περίμενα. 

    Ο μονόλογος της αγαπημένης μου Natalie στην αρχή σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει, αλλά σταδιακά το trailer γίνεται ένα παρανοϊκό θρίλερ με ατμόσφαιρα που θα συναντούσαμε ίσως σε κάποιο κλασικό θρίλερ του Roman Polanski, με το Rosemary’s Baby να μου έρχεται πρωτο στο μυαλό. 

    Πρόκειται για την ιστορία μιας μπαλαρίνας (Natalie Portman) στη Νέα Υόρκη της οποίας η ζωή είναι συνυφασμένη με το χορό.
    Όταν ο διευθυντής του μπαλέτου (Vincent Cassel) αποφασίζει να αντικαταστήσει τη κεντρική πρωταγωνίστρια (Wynona Rider), η μπαλαρίνα αποκτά ανταγωνίστρια (Mila Kunis) για τη θέση και η μόνη της διέξοδο είναι να βγάλει στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της και να βουτήξει στα βαθιά στη τρέλα. 


    Ένα απίθανο trailer, με τη τελευταία σκηνή να σε κάνει να μένεις με το στόμα ανοιχτό! 

    Πολλά λόγια όμως, δείτε το trailer του Black Swan στη συνέχεια και ...τα λέμε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Trailer του Black Swan με τη Natalie Portman έφτασε και είναι απίθανο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top