F Thanksgiving: Η νέα ιδέα του Eli Roth μέσα απο τα fake trailer του Grindhouse - FilmBoy Thanksgiving: Η νέα ιδέα του Eli Roth μέσα απο τα fake trailer του Grindhouse - FilmBoy
  • Latest News

    Thanksgiving: Η νέα ιδέα του Eli Roth μέσα απο τα fake trailer του Grindhouse

    Όπως φαίνεται το Grindhouse του Quentin Tarantino θα μας απασχολεί για χρόνια ακόμα. 

    Όχι η ταινία ακριβώς αλλά τα fake trailers που υπήρχαν στην αρχή. 

    Μετά το Machete έρχεται και το Thanksgiving, μια ταινία που κάποιοι τη συνδέουν με το Thankskilling του 2009 - μια εντελώς B-Movie που στοίχισε 3.500$ και που πρωταγωνιστούσε μια γαλοπούλα που σκότωνε φοιτητές στη γιορτή των Ευχαριστιών – αλλά εγώ λέω να θυμηθείτε το fake trailer του ομότιτλου θρίλερ σε σκηνοθεσία Eli Roth. 

    Κατά τη προώθηση του The Last Exorcism ο Eli Roth αποκάλυψε ότι ο συνεργάτης του Jeff Rendell γράφει ήδη το σενάριο και ότι μόλις ο ίδιος τελειώσει τις συνεντεύξεις και το πουσάρισμα του επερχόμενου νέου θρίλερ του (μέσα Σεπτεμβρίου) ...’θα κάτσουμε μαζί κάτω και θα το ξεκοκαλίσουμε. 

    Και επειδή πολλοί από εσάς δε θα θυμάστε περί τίνος πρόκειται, δείτε ξανά το fake trailer του Thanksgiving, όπως αυτό εμφανίστηκε πριν τις προβολές του Grindhouse.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Thanksgiving: Η νέα ιδέα του Eli Roth μέσα απο τα fake trailer του Grindhouse Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top