F Poster και Trailer απο το θρίλερ My Soul To Take του Wes Craven - FilmBoy Poster και Trailer απο το θρίλερ My Soul To Take του Wes Craven - FilmBoy
  • Latest News

    Poster και Trailer απο το θρίλερ My Soul To Take του Wes Craven

    Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Wes Craven βρίσκεται στα γυρίσματα του Scream 4 αλλά πριν ξεκινήσουν αυτά, φρόντισε να βάλει τις τελευταίες πινελιές σε ένα νέο θρίλερ ονόματι My Soul To Take. 

    Πιθανότατα θέλει να ξεκινήσει ένα νέο franchise, ανάλογα με την αποδοχή της ταινίας αλλά κρίνοντας από το trailer που βγήκε χθες, δε θα πάει πολύ μακριά. 

    Το στόρι αφορά έναν serial killer σε μια μικρή πόλη που επιστρέφει για να κυνηγήσει 7 εφήβους, που είχαν την ατυχία να γεννηθούν όλοι την ημέρα που εκείνος σκοτωνόταν! 

    Αφού ανέτρεξα γρήγορα στη wikipedia και σιγουρεύτηκα ότι δεν γεννήθηκα την ήμερα που πέθαινε κανένας serial killer για να με στοιχειώσει (μόνο ένας οδηγός της Formula 1 σκοτώθηκε σε ατύχημα, γι’άυτο ίσως οδηγώ τόσο καλά), να σας πω ότι οι τελευταίες ταινίες που σκηνοθέτησε ο Wes Craven ήταν το 2005 το Red Eye και το Cursed. 

    Το My Soul To Take μοιάζει με την επιστροφή των teen slasher films των 90’s (ειδικά με τη μουσική στο τέλος) και δένει μια χαρά με το Scream 4. 


    Αν και δε θέλω όμως να το πω, από το trailer κρίνοντας η ταινία μάλλον δε βλέπεται! 

    Στην Αμερική ανοίγει στις 8 Οκτωβρίου και μαζί με το trailer κυκλοφόρησε και το 1ο poster.

    Στη συνέχεια δείτε το trailer και το poster και αφήστε τα σχόλια σας.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster και Trailer απο το θρίλερ My Soul To Take του Wes Craven Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top