F All About Evil - FilmBoy All About Evil - FilmBoy
  • Latest News

    All About Evil

    Ένα φιλμ που είδαν ελάχιστοι στη μια και μοναδική αμερικάνικη αίθουσα που παιζόταν στις 9 Ιουλίου και για 2 εβδομάδες μόνο, το All About Evil ίσως άξιζε μεγαλύτερη προσοχή. 

    Πρόκειται για μια horror comedy που βγάζει το καπέλο στα low budget midnight classics των 70’s αλλά δείχνει να έχει το σωστό πνεύμα. 

    Η ταινία είναι του άγνωστου Joshua Grannell ο οποίος έγραψε παρόμοιο σενάριο το 2003 για μια ταινία που λεγόταν Grindhouse και που είχε ακριβώς ίδιο στόρι, αλλά αυτή τη φορά έχει ως πρωταγωνίστρια τη Natasha Lyonne την οποία την έχετε δει σε κάμποσους τρίτους ρόλους αλλά πρώτη φορά σε πρωτο. 

    Εδώ παίζει το ρόλο μιας βιβλιοθηκάριου που σπάει όταν η άσπλαχνη μητέρα της (Julie Caitlin Brown) απειλεί να πουλήσει το θέατρο του πατέρα της που τόσο αγαπούσε. 

    Όταν εκείνη πεθαίνει, ένα βίντεο του βίαιου θανάτου της περνιέται κατά λάθος για cult horror movie από τους θαμώνες του θεάτρου, και η κόρη για μεγάλο σκηνοθετικό ταλέντο με αποτέλεσμα το θέατρο να είναι φίσκα στους περίεργους φαν του...



    ...είδους. 

    Έτσι, μαζί με το προσωπικό του θεάτρου προσπαθεί να στρατολογήσει νέους ηθοποιούς που χωρίς να έχουν ιδέα, θα παίξουν στο τελευταίο ρόλο της ζωής τους, με τους θεατές να παραληρούν από χαρά. 

    Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι οι φόνοι στο σανίδι είναι πραγματικοί. 

    Ναι, είναι μια κωμική ταινία με πολύ gore, μιά πολύχρωμη low-budget παραγωγή που αν και ήμουν σίγουρος ότι την έχουμε δει σε κάποιο επεισόδιο του Horror Trailer Park, δεν τη βρήκα πουθενά. 

    Είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που θα ήμουν έτοιμος να τη βάλω αλλά για κάποιο λόγο το αμέλησα. 

    Παίζουν ακόμη οι Thomas Dekker και Cassandra Peterson. 

    Το φιλμ είναι αυτο-διανέμεται από τη Peaches Christ ιδιοκτησίας του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Joshua Grannell σε επιλεγμένες αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι πριν πάρει το δρόμο για τα DVD όπου ήταν και ο αρχικός προορισμός του. 

    Εμένα το trailer μου άρεσε, προβλήθηκε έστω και σε μια αίθουσα στην Αμερική γι’αυτο και παρουσιάζεται από το FilmBoy.  

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All About Evil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top