F Ο ZACH GALIFIANAKIS ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΣΤΟ IT'S KIND OF A FUNNY STORY - FilmBoy Ο ZACH GALIFIANAKIS ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΣΤΟ IT'S KIND OF A FUNNY STORY - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ZACH GALIFIANAKIS ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΣΤΟ IT'S KIND OF A FUNNY STORY

    Η Focus Features έβγαλε τη Τετάρτη το 1ο trailer του It’s Kind of a Funny Story, μιας δραμο-κομεντί των Anna Boden και Ryan Fleck. 

    Εντάξει, δεν είναι και το Στη Φωλιά Του Κούκου αλλά φαίνεται ένα προσεγμένο ανεξάρτητο φιλμ με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο Βρετανό πιτσιρικα, τον Keir Gilchrist και ένα μάτσο τρελάρες όπως ο Zach Galifianakis, που επιτέλους παίρνει το ρόλο για τον οποίο γεννήθηκε να παίξει: έναν τρόφιμο ψυχιατρικής κλινικής! 

    Επίσης, ο Jeremy Davies είναι ο,τι πρέπει για ψυχακιας (ποιος τον θυμάται στο Dogville;) και η Emma Roberts (η οποία είναι στα πάνω της μετά το Twelve και το μικρό ρόλο στο Scream 4) μια χαρά για το love interest του πιτσιρικα. 

    Ένας 15χρονος νιώθει πίεση στην εφηβεία και βρίσκει ότι του ταιριάζει ο κόσμος του ψυχιατρείου πιο πολύ από τον έξω κόσμο. 

    Η πτέρυγα των ανηλίκων είναι όμως πλήρης, γι’αυτο και βρίσκει διέξοδο στο τμήμα ενηλίκων όπου κάνει και ενδιαφέρουσες παρέες (βλ. Zach). 

    Περισσότερο δραματικό παρά κωμωδία, αν και το trailer προσπαθεί να δείξει το αντίθετο, το It’s Kind of a Funny Story θα βγει στις αίθουσες στις 24 Σεπτεμβρίου. 

    Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το 1ο trailer.Πως σας φαίνεται;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ZACH GALIFIANAKIS ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΣΤΟ IT'S KIND OF A FUNNY STORY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top