F ΣΡΕΚ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - SHREK FOREVER AFTER (SHREK 4) - FilmBoy ΣΡΕΚ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - SHREK FOREVER AFTER (SHREK 4) - FilmBoy
  • Latest News

    ΣΡΕΚ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - SHREK FOREVER AFTER (SHREK 4)

    Γράφει ο kospap.

    Όλοι ξέρουμε ότι ένα sequel αρχίζει να κουράζει όταν ο κεντρικός χαρακτήρας βρίσκεται σε κρίση μέσης ηλικίας. 

    Αυτή είναι η περίπτωση με το αγαπημένο μας τέρας στο Shrek Forever After, την 4η και όπως υποσχέθηκαν τελευταία προσθήκη σε μια μηχανή παραγωγής χρημάτων όπως αποδείχτηκε με τις 3 τελευταίες ταινίες. 

    Κάνοντας την πρεμιέρα της στο Tribeca Film Festival αυτή η ταινία αποδείχτηκε αρκετά προσοδοφόρα λαμβάνοντας ιδιαίτερα υποψιν το 3D και το IMAX που φέρνουν έξτρα χρήματα στο τραπέζι. 

    Η ταινία δεν καθυστερεί καθόλου να μας ξανασυστήσει του αγαπημένους μας χαρακτήρες τον Donkey (Eddie Murphy), την πριγκίπισσα Fiona (Cameron Diaz), τον Puss in Boots (Antonio Banderas) και τους Βασιλικής καταγωγής γονείς της Fiona (John Clesse και Julie Andrews). 

    Ο Shrek είναι τώρα ένα βολεμένο παντρεμένο τέρας με 3 αξιαγάπητα παιδιά-τερατακια ο οποίος ταλαιπωρείται σε μια άκαμπτη οικογενειακή ζωή, την στιγμή που τον έχουν αγκαλιάσει οι χωρικοί που κάποτε ...



    ...τον φοβόντουσαν. 

    Σε μια προσπάθεια να ταράξει λίγο τα νερά, παίρνει μέρος σε μια άτυχη συμφωνία με τον διάολο ή μάλλον τον καινούργιο κακό τον Rumpelstiltskin (Walt Dohrn που ειναι και ο story editor).  

    Ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του σε ένα διαφορετικό Far Far Away στο οποίο δεν είχε γεννηθεί, ο Rumpel είναι βασιλιάς, η Fiona ηγέτης μιας άγριας πολεμικής συμμορίας τεράτων επαναστατών, ο Donkey υπάλληλος μιας συμμορίας μαγισσών και ο Puss έχει αφεθεί τελείως και είναι πια μια χαϊδεμένη σπιτόγατο με πρόβλημα πάχους. 

    Απελπισμένος να ξανακερδίσει την προηγούμενη ζωή του, ο Shrek προσπαθεί να ξαναπλησιάσει την Fiona και να πάρει ένα φιλί από τον έναν και μοναδικό έρωτα του το οποίο θα λύσει τα μάγια. 

    Σκηνοθετεί ο Mike Mitchell και το σενάριο είναι του Josh Klausner (υπεύθυνος για τον 3ο Shrek αλλά και το καλό Date Night) και του Darren Lemke. 

    Στην Αμερική άνοιξε στις 21 Μαΐου με 70 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι προχθές είχε 233 εκ. εισπράξεις και άλλα τόσα εκτός ΗΠΑ! 

    Σε αυτά δε μετράμε φυσικά τα ελληνικά εισιτήρια, καθώς η UIP θα φέρει το φιλμ στις 19 Αυγούστου, φυσικά σε 3D αίθουσες. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΣΡΕΚ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - SHREK FOREVER AFTER (SHREK 4) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top