F POSTER: HARRY POTTER, EASY A, GOING THE DISTANCE, EXTRA MAN - FilmBoy POSTER: HARRY POTTER, EASY A, GOING THE DISTANCE, EXTRA MAN - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: HARRY POTTER, EASY A, GOING THE DISTANCE, EXTRA MAN

    Στα 13 νέα πόστερ της εβδομάδας τη παράσταση κλέβει φυσικά το 1ο πόστερ του Harry Potter and the Deathly Hallows, αν και φαίνεται να είναι ενιαίο για τα δυο τελευταία φιλμ. 

    Ένα νέο κίτρινο banner του The Expendables εμφανίστηκε στις αρχές της εβδομάδας μαζί με πολλά τηλεοπτικά κλιπακια, σημάδι ότι το χρήμα ρέει άφθονο και στο μάρκετινγκ της ταινίας. 

    Στα άλλα έχουμε τα 1α πόστερ των κομεντί Easy A και Going The Distance, δυο από τις σπάνιες περιπτώσεις που τα trailer (που είδατε εδώ και εδώ) προηγούνται των πόστερ, το 1ο του The Extra Man με τον Kevin Kline και τη Katie Holmes (ναι, είναι ακόμα ηθοποιός) και ένα νέο του Get Low του οποίου το trailer είδατε τον Απρίλιο και σε λίγο θα δείτε το νέο). 

    Συνέχεια με το σπάνιο πόστερ του Γερμανό-Ισραηλινού ντοκιμαντέρ A Film Unfinished που λέει για μια ταινία που παρήγαγαν οι Ναζί αλλά δεν τελείωσε ποτέ, ένα μικρού μεγέθους του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του man icon Hugh Hefner και το 3ο του The Concert. 

    Τέλος, 2 νέα πόστερ του ...προνηπιακου μιούζικαλ Standing Ovation, το 1ο του The Experiment και ένα 2ο από το ντοκιμαντέρ Winnebago Man. 

    Νομίζω ότι το πόστερ του Harry Potter δεν έχει συναγωνισμό.
    Εσείς;





     






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: HARRY POTTER, EASY A, GOING THE DISTANCE, EXTRA MAN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top