F Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ WELLCOME TO THE RILEYS - FilmBoy Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ WELLCOME TO THE RILEYS - FilmBoy
  • Latest News

    Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ WELLCOME TO THE RILEYS

    Θυμάστε πέρσι το Δεκέμβριο που είχατε δει (μόνο εδώ) τις πρώτες εικόνες από το δράμα Wellcome to The Rileys με τη Kristen Stewart και τον James Gandolfini, πριν αυτό προβληθεί στο φεστιβάλ του Sundance; 

    Το φιλμ άρεσε και αγοράστηκε αμέσως από την Apparition για διανομή, κάτι που αποδείχθηκε πρόβλημα καθώς η εταιρεία βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση. 

    Πριν λίγες εβδομάδες τα δικαιώματα της ταινίας πήγαν στη Samuel Goldwyn η οποία αμέσως έβγαλε ένα 1ο trailer. 

    Το Wellcome to the Rileys σκηνοθέτησε ο Jake Scott (γιος του Ridley Scott, του γνωστού) και μαζί με τη Kristen Stewart και τον James Gandolfini παίζει η Melissa Leo. 

    Ουσιαστικά το πρωτο σοβαρό βήμα της Kristen έξω από τον κόσμο του Twilight (τα ‘μικράThe Runaways και The Yellow Handkerchief δε πιάνονται), στο ρόλο μιας χορεύτριας-πόρνης έφηβης που κερδίζει τη συμπάθεια ενός πατέρα που μόλις έχασε τη κόρη του. 

    Δεν είναι η ταινία που θα τρέξουν οι Twilighters να δουν λόγω Kristen, και αυτό ακριβώς είναι που την ανεβάζει στα μάτια μου, ως ηθοποιό. 

    Αλήθεια, ο Pattinson που είναι; 

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο trailer του Wellcome to the Rileys και αφήστε τα σχόλια σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η KRISTEN STEWART ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ WELLCOME TO THE RILEYS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top