F Ο Φίλος της Μαμάς μου - Cyrus - FilmBoy Ο Φίλος της Μαμάς μου - Cyrus - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Φίλος της Μαμάς μου - Cyrus

    Χωρίς να την έχεις δει, το Cyrus ακούγεται σαν άλλη μια αναμασημένη έκδοση κωμωδιών του Judd Apatow και αν δεν είχε πλασαριστεί ως δράμα (γιατί άλλωστε τέτοιο είναι) θα έπαιρνα όρκο ότι κάτι τέτοιο ισχύει. 

    Στο πρώτο που διαφέρει είναι ότι είναι μια σοβαρή ταινία με ένα ρομάντζο γεμάτο συναισθήματα και ίχνη χιούμορ που όμως οφείλονται καθαρά στους πρωταγωνιστές. 

    Ο John C.Reilly (Cirque de Freak: The Vampire’s Assistant) παίζει τον Τζων, έναν άχαρο, χωρισμένο, μίζερο τύπο που τίποτα δεν του πάει καλά και του οποίου η πρώην του σύζυγος ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί. 

    Ανέλπιστα, βρίσκει τη γυναίκα της ζωής του (Marisa Tomei) για να ανακαλύψει γρήγορα ότι εκείνη έχει άλλον άντρα στη δική της: το γιο της. 

    Ο Cyrus είναι ένας 21χρονος μουσικός (Jonah Hill) που ζει μαζί με τη μητέρα του και έχει μια ιδιόμορφη σχέση μαζί της, όντας ο καλύτερος της φίλος και συγχρόνως μοιράζεται όλα τα μυστικά της. 

    Ο πιτσιρικάς θα φτάσει ...



    ...μέχρι τα όρια για να προστατεύσει τη μητέρα του από ενοχλητικούς και δεν είναι έτοιμος να τη μοιραστεί με κανέναν, ειδικά με τον Τζων. 

    Γρήγορα θα βρεθούν να μάχονται ουσιαστικά για τη καρδιά της καθώς φαίνεται πως μόνο για έναν υπάρχει χώρος. 

    Οι πιο προσεχτικοί ίσως προσέξουν ομοιότητες στο στόρι με το The 40-Year-Old Virgin, αλλά ας μην το ξεφτιλίσουμε. 

    Ας σοβαρευτούμε λέγοντας ότι το Cyrus έρχεται από τους αδερφούς Jay και Mark Duplass οι οποίοι δεν βρίσκονται στο κινηματογραφικό μου οπτικό πεδίο, αν και μετρούν άλλες 6 ταινίες στο ενεργητικό τους. 

    Το Cyrus φαίνεται να έχει τις κωμικές στιγμές του και εκτός από την καλή υποδοχή στο φετινό Sundance έχει γενικά παρά πολύ καλές κριτικές (ένα μεγαλόπρεπο 81% στο RT). 

    Από το trailer φαίνεται ότι θα μας προσφέρει κάποια δειλά χαμόγελα με τον Reilly και τον Hill, οι οποίοι έχουν μια έφεση στην ευρύτερη κωμωδία, ειδικά ο πρώτος. 

    Η Marisa Tomei είναι μια ηθοποιός που μου αρέσει πολύ, αλλά όχι τόσο ώστε να δω το The Wrestler (λόγω του ...ακατονόμαστου). 

    Το Cyrus ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου σε 4 μόνο αμερικανικές αίθουσες και έφτασε να προβάλλεται ως και το περασμένο τριήμερο (23 Ιουλίου) σε 454 αίθουσες, μαζεύοντας ήδη 6,5 εκατομμύρια δολάρια. 

    Στην Ελλάδα η Odeon θα το φέρει στις 2 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Φίλος της Μαμάς μου - Cyrus Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top