F BURIED: ΝΕΟ TRAILER ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ RYAN REYNOLDS - FilmBoy BURIED: ΝΕΟ TRAILER ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ RYAN REYNOLDS - FilmBoy
  • Latest News

    BURIED: ΝΕΟ TRAILER ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ RYAN REYNOLDS

    Όταν η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του Buried τον Μάιο κάποιοι μείναμε με την απορία καθώς δεν υπήρχε ούτε μια σκηνή από τη ταινία, αν και θα παραδεχτώ ότι το όλο concept ήταν το απόλυτο teaser, ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να προκαλέσεις τη περιέργεια κάποιου για μια ταινία. 

    Λοιπόν, η Lionsgate έβγαλε χθες το πρώτο κανονικό trailer του ψυχολογικού θρίλερ Buried με τον Ryan Reynolds και δεν υπάρχει και πάλι ούτε μια σκηνή! 

    Στα πρότυπα της διαφημιστικής καμπάνιας του The Social Network όπου στα trailer ακούγονται μόνο ατάκες και διάλογοι χωρίς εικόνα, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. 

    Δε ξέρω αν φοβούνται ότι δείχνοντας κάτι από το φιλμ δε θα πάμε να κόψουμε εισιτήρια ή αν αυτού του είδους τα teaser είναι τόσο επιτυχημένα. 

    Τέλος πάντων, στο trailer ακούω κάτι για εκβιασμούς και λύτρα, για you tube, για ...δάχτυλα, για τηλεφωνήτριες που απορούν (‘μα, τι μπορώ να σας κάνω κύριε από την Ουάσιγκτον που βρίσκομαι;’) και αλλά πολλά που δεν κατάλαβα ακριβώς. 

    Το Buried ανοίγει σε λίγες αίθουσες στις 24 Σεπτεμβρίου και επίσημα στις 8 Οκτώβρη 2010. 

    Ρίξτε μια ματιά στο trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: BURIED: ΝΕΟ TRAILER ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ RYAN REYNOLDS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top