F ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΕ 3D - FilmBoy ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΕ 3D - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΕ 3D

    Γράφει ο kospap.

    Ο James Cameron έχει πει χρόνια τώρα ότι θα ξαναβγάλει τον Τιτανικό σε 3D και όπως φαίνεται αυτό θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα το 2012 (αν βέβαια ο κόσμος δεν καταστραφεί πριν!) 

    Ο Cameron είχε δηλώσει ότι η Fox στόχευε να βγάλει την 3D  εκδοχή του Τιτανικού την Άνοιξη του 2012 για να ταιριάξει με την επέτειο από τα 100 χρόνια της απόπλου του πλοίου. 

    Οι Los Angeles Times το επιβεβαιώνουν, γράφοντας τα εξής:  

    "Ο σκηνοθέτης μετατρέπει την blockbuster ταινία του Τιτανικού σε 3D για να ξαναπαιχτεί τον Απρίλιο του 2012 στην 100η επέτειο βύθισης του πλοίου." 

    Το RMS TITANIC απέπλευσε για το παρθενικό του ταξίδι από το Southampton της Αγγλίας στις 10 Απριλίου το 1912, συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο και βυθίστηκε μετά από 4 μέρες ταξιδιού στις 14 Απριλίου το 1912. 

    Κρίνοντας από τις ιστορικές ημερομηνίες, η ταινία λογικά θα βγει στο κινηματογράφο την δεύτερη βδομάδα του Απριλίου του 2012, πιθανότατα την Παρασκευή στις 13.  

    Είναι πιθανό η Fox να βγάλει την ταινία την Τρίτη στις 10 Απριλίου για να ταιριάξουν ακριβώς οι ιστορικές ημερομηνίες αλλά η Παρασκευή είναι πιο πιθανή.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΕ 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top