F ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ TRAILER ΤΟΥ SOMEWHERE ΤΗΣ SOFIA COPPOLA - FilmBoy ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ TRAILER ΤΟΥ SOMEWHERE ΤΗΣ SOFIA COPPOLA - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ TRAILER ΤΟΥ SOMEWHERE ΤΗΣ SOFIA COPPOLA

    Τη περασμένη Κυριακή στα Poster της εβδομάδας είδατε το ολοκαίνουργιο ποστερ της νέας ταινίας της Sofia Coppola με τίτλο Somewhere, και σήμερα βγήκε το πρώτο trailer. 

    Στο Somewhere πρωταγωνιστεί ο Stephen Dorff στο ρόλο ενός διάσημου ηθοποιού του Hollywood που αναγκάζεται να αναθεωρήσει το τρόπο ζωής και το lifestyle του όταν εμφανίζεται στη ζωή του η 11χρονη κόρη του (Elle Fanning). 

    Στους άλλους ρόλους θα δούμε τη Michelle Monaghan (για την οποία είπαμε πολύ καλά λόγια στο περσινό Trucker) και τον Benicio Del Toro. 

    Από τα πρώτα frames του trailer καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ταινία της Sofia Coppola, μιας σκηνοθέτιδας που απογοήτευσε κάποιους με το follow up της μετά το Οσκαρικο Lost In Translation, τη Marie Antoinette του 2006, καθώς περίμεναν εξίσου καλή ταινία που μάλλον δεν ήταν. 

    Το Somewhere από την άλλη δείχνει πολύ ενδιαφέρον, γι’αυτό άλλωστε θα προβληθεί σε μια φουλ Οσκαρικη περίοδο, στις 22 Δεκεμβρίου 2010. 

    Δείτε στη συνέχεια το εξαιρετικό trailer και σχολιάστε το.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ TRAILER ΤΟΥ SOMEWHERE ΤΗΣ SOFIA COPPOLA Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top