F ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΕΤΑ - LETTERS TO JULIET - FilmBoy ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΕΤΑ - LETTERS TO JULIET - FilmBoy
  • Latest News

    ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΕΤΑ - LETTERS TO JULIET

    Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ‘The Amanda Seyfried Show of 2010’ (τα προηγούμενα επεισόδια ήταν το Dear John και το Chloe) η ατρόμητη ηρωίδα μας υποδύεται μια Νεοϋορκέζα εξερευνήτρια γεγονότων που ταξιδεύει στη ρομαντική Ιταλία για να βρει τον έρωτα σε μια καινούργια φίλη και την ίδια. 

    Το Letters To Juliet είναι εύκολα η φετινή feel-good movie της Amanda, όταν οι άλλες δυο ήταν το δακρύβρεχτο δράμα του Nicholas Sparks και ένα διεστραμμένο ψυχολογικό θρίλερ του Atom Egoyan. 

    Αν και η επιτυχία του Mamma Mia! δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί, η παραγωγή εδώ είναι πολύ καλύτερη, η Vanessa Redgrave ψηλώνει ένα επίπεδο τη ταινία και το τραγούδι Love Story της δικιάς μας (του blog εννοώ) Taylor Swift την ομορφαίνει ακόμα πιο πολύ. 

    Άλλα θετικά;
    Δεν τραγουδάει κανένας ηθοποιός και δεν παίζει ο Pierce Brosnan.


    H Σοφι (Amanda Seyfried) θέλει να γίνει συγγραφέας και τα έχει με τον Βίκτωρ (Gael Garcia Bernal), έναν σεφ παθιασμένο ...



    ...με τη μαγειρική περισσότερο από ότι με την ίδια. 

    Πηγαίνουν ένα ταξίδι στη Βερόνα και εκείνος παρακολουθεί σεμινάρια για τη κόκκινη σάλτσα και τα μακαρόνια με αποτέλεσμα η Σοφι να τριγυρνά μόνη στην Βερόνα. 

    Είναι από τις περιπτώσεις που ο δευτεραγωνιστής εξηγεί στην αρχή της ταινίας γιατί δεν θα τον δούμε καθόλου στην υπόλοιπη και η αφορμή για να φωνάζουν οι κοπέλες στην αίθουσα ‘Βρες άλλον!’ 

    Σε μια βόλτα της φτάνει στο τουριστικό αξιοθέατο – σπίτι της Ιουλιετας (όπου σημειωτέον το επισκέφτηκαν εκατομμύρια άνθρωποι πριν από εκείνη) και βρίσκει ένα γράμμα μιας γυναίκας ονόματι Κλαιρ γραμμένο 50 χρόνια πριν, προς τον προδομένο εραστή της. 

    Συγκινημένη, αποφασίζει να απαντήσει στη Κλαιρ και βάζει τη ταινία σε κίνηση. 

    Η γιαγιά πλέον Κλαιρ (η γοητευτική ακόμα και σε τέτοια ηλικία Vanessa Redgrave) έρχεται στη Βερόνα να τη συναντήσει μαζί με τον εγγονό της (Christopher Egan που μοιάζει με τη Βρετανική έκδοση του Ryan Phillippe), και οι 3 τους ξεκινάνε ένα ταξίδι στην Ιταλία για να βρουν τον τότε εραστή της Κλαιρ. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Gary Winick του Bride Wars και το σενάριο των Jose Rivera και Tim Sullivan. 

    Οι κριτικές είναι περίπου στη μέση, πράγμα καλό για ταινία της Amanda Seyfried, και στο άνοιγμα της στις 14 Μαΐου έκανε ακριβώς όσα περίμεναν οι άνθρωποι της Summit, 14 εκατομμύρια δολάρια (38 μέχρι σήμερα). 

    Στην Ελλάδα θα το δούμε από την Odeon στις 17 του Ιούνη. 

    Δείτε το trailer και αμέσως από κάτω δείτε ένα 2ο video clip-trailer με το Love Story της Taylor Swift.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΕΤΑ - LETTERS TO JULIET Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top