F Η KEIRA KNIGHTLEY ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ NEVER LET ME GO - FilmBoy Η KEIRA KNIGHTLEY ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ NEVER LET ME GO - FilmBoy
  • Latest News

    Η KEIRA KNIGHTLEY ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ NEVER LET ME GO

    Η Fox Searchlight προχώρησε σε μια έκπληξη χθες, κυκλοφορώντας το πρωτο trailer ενός από τα δυνατά χαρτιά της για υποψηφιότητες, το Never Let Me Go του Mark Romanek. 

    Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είχε κάνει το άθλιο θρίλερ One Hour Photo με τον Robin Williams πριν 8 χρόνια αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει θριαμβευτικά με ένα φιλμ που είναι βασισμένο σε ένα από τα 100 Best Novels (από το 1923 μέχρι σήμερα) σύμφωνα με το TIME, το 'Never Let Me Go' του Kazuo Ishiguro. 

    Αν και το θέμα είναι από αυτά που δύσκολα προμοταρεις αν δεν βρίσκεσαι στην Ευρώπη, υπάρχει τόσο πολύ ταλέντο στο cast που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη ποιότητα. 

    Keira Knightley, Carey Mulligan (η πιτσιρικα στο An Education), Andrew Garfield (ο καλός ο μαθητής στο Lions for Lambs αν θυμάστε) και Sally Hawkins (επίσης στο An Education). 

    Η βασική πλοκή από ότι κατάλαβα από το trailer αφορά 3 σπουδαστές εσώκλειστου σχολείου στη Βρετανία που αργά αλλά σταθερά μαθαίνουν καινούργια πράγματα για τον έξω κόσμο. 

    Τα βραχιόλια και το σκανάρισμα στην είσοδο και έξοδο θυμίζουν κάτι από Gattaca και ίσως επαναφέρουν ένα σπάνιο είδος ταινιών, αυτό του δράματος επ. φαντασίας! 

    Το Never Let Me Go θα βγει την 1η Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και το πρωτο του trailer μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.
    Γνώμες;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η KEIRA KNIGHTLEY ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ NEVER LET ME GO Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top